Ανεβαίνουν τα Διλινάτα (1-0 τον Παλληξουριακό)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:45

Ανεβαίνουν τα Διλινάτα (1-0 τον Παλληξουριακό)

Τα Διλινάτα αρχίζουν σιγά σιγά να βρίσκουν το ρυθμό τους και πλέον μετά και τη νίκη τους και επί του Παλληξουριακού στο ΔΑΚ Αργοστολίου με 1-0 ανεβαίνουν στην βαθμολογία. Αντίθετα η ομάδα του Ληξουρίου δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης για μία ακόμα αγωνιστική. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, με τα Διλινάτα να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και με ένα πολύτιμο γκολ, κατάφεραν να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Ο Γ Αναλυτής για τα Διλινάτα πλάσαρε άουτ στο 4΄και στο 7΄ στο σουτ που δοκίμασε ίδιος απέκρουσε τερματοφύλακας του Παλληξουριακού. Απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 10΄για τους Ληξουριωτες με τον Λυκούδη μπλόκαρε ο Αλιαι, και στο επόμενο λεπτό ο Λυμπερόπουλος λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα των Διλλημάτων. Τριπλή μεγάλη ευκαιρία για τα Διλινάτα στο 12΄ σε σουτ που έγινε από αριστερά εδίωξε προς στιγμή ο Μοσχόπουλος πάνω στη γραμμή αποσόβησαν τον κίνδυνο οι Φαρακλός και Βολσνικι σε πλασέ του Γ Αναλυτή και Χαραλαμπόγλου. Στο 17΄και 18΄ ευκαιρία για τον Παλληξουριακό με τους Κοζομπόλη και Λυκούδη αντίστοιχα. Στο 21΄κεφαλια του Λυμπερόπουλου απέκρουσε ο Αλιάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, στο 56΄σουτ άουτ από τον Καμινάρη, στο 59΄καλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Κοζομπόλη μετά από σέντρα του Παπαδάτου. Στο 75΄ γκολ για τα Διλινάτα, εκτέλεση κόρνερ από αριστερά αδράνησε η άμυνα του Παλληξουριακού ο Γ Αναλυτής με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1. Στη συνέχεια ο Παλληξουριακος προσπάθησε για την ισοφάριση με τους Καμινάρη και Παπαδάτο στο 80 και 89΄αλλα χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Γ Θωμάς) Μοσχόπουλος, Γαβαλάς, Μαυροειδής (45΄Παπαδάτος), Βολσνίκη, Λυμπερόπουλος, Μαρκάτος Σωκ, Λυκούδης, Καμινάρης, Φαρακλός (45΄Μαρκάτος Σπ), Κοζομπόλης, Κοσμάτος.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ (Τάκης Φωής): Αλιάι, Ομουριάδης, Αναλυτής Θ, Λάσκαρης, Τζωρτζάτος Σ, Χαραλαμπόγλου, Παπάς (59΄Μίλτο), Σκριβάνος (55΄Τζωρτζάτος Δ), Αναλυτής Γ, Τζωρτζάτος Χ, Φιοράτος.


https://www.youtube.com/watch?v=lvviQbft5Co

{phocagallery view=category|categoryid=347|limitstart=0|limitcount=0}


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250