Αrsenal Soccer School: Μικροί «κανονιέρηδες»!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 08:06

Αrsenal Soccer School: Μικροί «κανονιέρηδες»!

Οι μικροί «κανονιέρηδες» της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Arsenal Soccer School, δείχνουν ότι μαθαίνουν σωστά τα μυστικά της μπάλας. Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής «Έχουμε ξεπεράσει πλέον τα 110 παιδιά στη σχολή σε ολόκληρη της Κεφαλονιά και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Στην ευρύτερη περιοχή Αργοστολίου και Λειβαθούς είναι περίπου 60 παιδιά και τα υπόλοιπα ανήκουν στα δύο περιφερειακά τμήματα Ληξουρίου και Πρόννων» δηλώνει ο υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών στην Κεφαλονιά Δημήτρης Ζησιμάτος και συνεχίζει: «Το τμήμα στους Πρόννους λειτουργεί φέτος για πρώτη φορά υπό την επίβλεψη του καθηγητική φυσικής αγωγής Δήμου Παντελειού, ενώ το τμήμα του Ληξουρίου βρίσκεται στη δεύτερη χρονιά της λειτουργίας του με υπεύθυνο τον καθηγητή φυσικής Αγωγής Γεράσιμο Μεσσάρη.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη λειτουργία της Σχολής και έχουμε με το νέο έτος πολλές ακόμα δραστηριότητας, όπως τουρνουά εντός και εκτός Κεφαλονιάς, πανελλήνιο πρωτάθλημα 3Χ3 των Arsenal Soccer School με έπαθλο την πρόκριση στο Λονδίνο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3x3».

Ο προπονητής του κλιμακίου της Arsenal στους Πρόννους Δήμος Παντελειός δίνει την εκτίμησή για την έναρξη των ακαδημιών στην περιοχή: «Συνεννοηθήκαμε φέτος με τον Δημήτρη Ζησιμάτο που είναι υπεύθυνος των ακαδημιών να κάνουμε και το κλιμάκιο στους Πρόννους. Θεωρώ ότι ήταν μία πολύ πρόταση και αμέσως ανταποκρίθηκα, γιατί πιστεύω πως ήταν σημαντικό. Η ανταπόκριση ήταν πάρα πολύ μεγάλη και σιγά σιγά θα αυξάνεται. Η διάθεση υπάρχει και γενικά για αρχή είναι πολύ καλά. Κάνουμε ο,τι μπορούμε και θεωρώ πως και τα παιδιά και οι γονείς είναι ευχαριστημένοι.

Από την πλευρά του ο προπονητής των ακαδημιών στο Ληξούρι Γεράσιμος Μεσσάρης: «Είναι δεύτερος χρόνος όπου λειτουργεί ακαδημία στο Ληξούρι έχουμε δύο τμήματα περίπου 20 παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το ενδιαφέρον των παιδιών και στο μέλλον ευελπιστώ να πάμε ακόμα καλύτερα. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με την ακαδημία στο Αργοστόλι και επικοινωνία, ενώ γίνονται αγώνες μεταξύ Ληξουρίου Αργοστολίου και με την ακαδημία στη Σκάλα και από το Μάρτη και μετά θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή το τουρνουά των ακαδημία».

{phocagallery view=category|categoryid=339|limitstart=0|limitcount=0}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ