Ηττα στο τέλος για τον ΝΕΟΛ στα Αραχωβίτικα 63-61

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 14:18

Ηττα στο τέλος για τον ΝΕΟΛ στα Αραχωβίτικα 63-61

ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ-ΝΕΟΛ 63-61 Ο Ηλίας Αντωνάτος έκανε συγκλονιστική επανεμφάνιση με 5 στα 5 τρίποντα (το ένα μάλιστα από το κέντρο, με τη λήξη του α΄ ημιχρόνου) και 20 πόντους συνολικά, αλλά ούτε αυτό δεν έφθασε για να κερδίσουμε ένα αγώνα που φαινόταν ότι μπορούσαμε να πάρουμε. Είναι η τρίτη φορά που χάνουμε αγώνα στο τέλος με δύο πόντους διαφορά και τα παιδιά γύρισαν από το ταξίδι πικραμένα για την απώλεια, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός!

Οι αντίπαλοι υπερτερούσαν σε σωματικά προσόντα και όπως είπε κι ο προπονητής μας , «φάγαμε πολύ ξύλο» αφού οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, δυνατότεροι και εμπειρότεροι παίκτες των Αραχωβίτικων, δεν έχαναν ευκαιρία ακόμα και εκτός φάσης να ρίχνουν κάτι «ψιλές» στους δικούς μας πιτσιρικάδες. Η ομάδα μας άντεξε το ξύλο, αλλά όχι την κακή μέρα στον επιθετικό κυρίως τομέα, στην οποία βρέθηκαν αρκετοί βασικοί μας παίκτες.

Αγωνίστηκαν και οι δέκα παίκτες που συμμετείχαν στην αποστολή και – όπως έχουμε ξαναπεί – δεν μας πτοούν οι ατυχίες. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ομάδα και κατεβαίνουμε για να νικήσουμε όλους τους αγώνες. Επόμενος αντίπαλος εντός έδρας ο «Πατρέας».

Οι πόντοι μας: Ηλίας Αντωνάτος 20, Χρήστος Συνοδινός 11, Άρης Μπακούρος 11, Δημήτρης Βολτέρας 6, Νίκος Πρεντάνος 4, Φώτης Μαντζαβίνος 4, Δημήτρης Λεγάτος 4