ΑΟΚΙ… δέκα αστέρων και νίκη επί του Παλληξουριακού με 2-1

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2012 23:43

ΑΟΚΙ… δέκα αστέρων και νίκη επί του Παλληξουριακού με 2-1

Αν και με... 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο (και πάλι δεν υπήρχε ο 94άρης για να συμπληρωθεί η ενδεκάδα), ο ΑΟΚΙ νίκησε με 2-1 τον Παλληξουριακό και συνέχισε την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚΙ. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Ο ΑΟΚΙ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5΄ λεπτό, όταν ο Σπύρος Μαρκατος βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος στην καρδία της άμυνας μετά από χτύπημα φάουλ του Λυμπερόπουλου και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Μαρκαντωνάτο στη δεξιά του γωνιά και να κάνει το 0-1.

Οι παίχτες του Γιώργου Τόγια δεν το έβαλαν κάτω και στο 11΄ ο Μοντεσάντος κέρδισε την κόντρα από αντίπαλο πέρασε από αριστερά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε μια σέντρα παράλληλη προς το τέρμα του Μοσχόπουλου, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Κόμητας και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Στο 40΄ειχαμε αναγκαστική αλλαγή για το Παλληξουριακό με τον Κοσμάτο να μπαίνει στη θέση του τραυματία Σπ. Μαρκάτου.
Στο δεύτερο ημίχρονο απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο ΑΟΚΙ, στο 65΄και πάλι με τον Μοντεσάντο ο οποίος έκανε μια κούρσα από τα αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του μπήκε στην περιοχή άλλα το σουτ που έκανε αποκρουστικέ από τους αμυντικούς και στην επαναφορά ο Θανάσης Μπαζάρογλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-1).

Στο 70΄και πάλι για το ΑΟΚΙ ο Μπαζάρογλου έχασε μοναδική ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του όταν δεν κατάφερε να πλασάρει τον Μοσχόπουλο από πλάγια θέση. Και τέλος στο 86΄ ο Βουκελάτος σε κατά μέτωπο επίθεση προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Ληξουριού άλλα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

ΑΟΚΙ (Γ. Τόγιας) Μαρκαντωνάτος, Κλειτογιάννης, Τανουσαι, Αλεξανδράτος, Φωκάς, Κόμητας (80΄Βουκελάτος), Κανάκης, Μοντεσάντος (80΄ Πολλάτος Α), Λαμπρόπουλος, Μολφέτας.
Παλληξουριακός (Γ. Θωμάς) Μοσχόπουλος, Γαβαλάς, Μαυροειδής, Βολνίσκι, Παπαδάτος, Λυμπερόπουλος, Ζερβός (45΄Καμινάρης), Μαρκάτος Σωκ, Μαρκάτος Σπ (40΄Κοσμάτος), Λυκούδης, Κοζομπόλης (56΄Αραβαντινός).

{phocagallery view=category|categoryid=332|limitstart=0|limitcount=0}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250