Καλύτερη η Σάμη, άτυχος ο Παλληξουριακος, δίκαιη η ισοπαλία

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:22

Καλύτερη η Σάμη, άτυχος ο Παλληξουριακος, δίκαιη η ισοπαλία

Κάτω από συνεχή βροχή ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική στο ΔΑΚ Αργοστολίου με την ομάδα της Σάμης να αποσπά πολύτιμη ισοπαλία κόντρα στον Παλληξουριακό (2-2). Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Η Σάμη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5΄λεπτο έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Βιτωράτο, στο 15΄ και πάλι η ομάδα της Σάμης όταν ο Γιάννης Αμούργης δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Λαδά από ευνοϊκή θέση. Ο τερματοφύλακας των Σαμηκών Καλλιβωκας είπε όχι στον Λυμπεροπουλο όταν σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 29΄ εδίωξε την μπάλα σε κόρνερ με μια εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αμούργης (Γιάννης) με σουτ έξω από την περιοχή του Παλληξουριακού έκανε το 0-1 στο 30΄ βάζοντας σε θέση ισχύος την ομάδα του. Στο 40΄ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Λαδά ο Βιτωράτος με κοντινό πλάσε διπλασίασε τα τέρματα για την Σάμη (0-20) ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Ληξουριώτες, που κατάφεραν να μειώσουν σε (1-2) με τον Παπαδάτο.

Στο ημίχρονο ο Παλληξουριακός μπήκε δυνατά με τον Παπαδάτο στο 55΄να χάνει μοναδική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ισα. στο 76΄και πάλι ο Γιάννης Αμούργης σε παράλληλη σέντρα του Αννινου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα με τακουνάκι στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Παλληξουριακού, και στο 79΄ ήρθε η λύτρωση για τους Ληξουριώτες με τον Κοσματο που είχε περάσει σαν αλλαγή στη θέση του Καμινάρη με δυνατό σουτ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καλλιβωκά κάνοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παλληξουριακός ( Γ. Θωμάς) Λαδάς, Γαβαλάς, Μαυροειδής, Βολνίσκι, Καμινάρης (45΄Κοσμάτος), Λυμπερόπουλος, Αραβαντινός (70΄Κοζομπόλης), Φαρακλός (45΄Μαρκέτος), Παπαδάτος, Μαρκάτος Σωκ., Μαρκάτος Σπυρ.
ΑΟ Σάμης: Καλλιβωκάς, Τουλάτος, Αμούργης Α, Μιχαλίτσης Μ, Καππάτος, Δευτεραίος, Σταμούλης (90΄Αυγερινός), Νικολοβιένης, Αραβαντινός (87΄Μιχαλίτσης Α), Αμούργης Ι, Βιτωράτος (70΄ Άννινος).

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ετικέτες: