Και με 10 πάει μπροστά! (Παγκεφαλληνιακός – ΑΟΚΙ 0-1)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 10:05

Και με 10 πάει μπροστά! (Παγκεφαλληνιακός – ΑΟΚΙ 0-1)

Τι και αν ο ΑΟΚΙ από το ξεκίνημα του αγώνα έπαιζε με 10, καθώς δεν υπήρχε ο απαραίτητος από φέτος 94άρης παίκτης να βρίσκεται στην ενδεκάδα; Και πάλι βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο «τρίποντο» κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Παγκεφαλληνιακό με 1-0. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες, η ομάδα του Γιώργου Τόγια κατάφερε να βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και να μετρήσει την 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ για το ΑΟΚΙ, τούτη τη φορά χρίστηκε ο Χάρης Λαμπρόπουλος στο 70', όταν παραβίασε με ωραία κεφαλιά μετά από το φάουλ που εκτέλεσε από δεξιά ο Θανάσης Μπαζάρογλου την εστία του Πολλάκη.

Ο Πάγκε από την πλευρά του προσπάθησε να αντιδράσει μόλις δέχθηκε το γκολ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να χαμογελάσει. Ένα σουτ του Πλατανίτη όμως στο 84' πέρασε άουτ.

Ο ΑΟΚΙ, πάντως από το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου πίεζε για το γκολ και στο 50' έκανε μία μεγάλη φάση όταν σε σουτ του Αλέκου Πολλάτου, ο Ορέστης Κουλουμπής πρόλαβε και απομάκρυνε πάνω στην γραμμή. Και στο 90' πάντως, οι «μελανόλευκοι» λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, ωστόσο ένα σουτ του Κανάκη, έβγαλε εντυπωσιακά ο Πολλάκης σε κόρνερ.

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Ν. Βουτσινάς): Πολλάκης, Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Κουλουμπής Ορ., Τσιγαρίδας (46' Βουκελάτος Γ.), Κίριο (58' Μίσκα), Ζαίμι, Μερολάι, Πλατανίτης.
ΑΟΚΙ (Γ. Τόγιας): Αγκούσι, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Αλεξανδράτος, Φωκάς, Πολλάτος Αλ. (66' Κανάκης), Μπαζάρογλου (87' Κόμητας), Βουκελάτος Ι (66' Μοντεσάντος), Λαμπρόπουλος, Μολφέτας.

{phocagallery view=category|categoryid=318|limitstart=0|limitcount=0}