«Απογειώθηκε» στην επανάληψη (Εικοσιμία – Οδυσσέας Ιθάκης 6-0)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 19:10

«Απογειώθηκε» στην επανάληψη (Εικοσιμία – Οδυσσέας Ιθάκης 6-0)

Για τα 45' πρώτα λεπτά, η Εικοσιμία έμοιαζε να έχει πέσει σε... χειμερία νάρκη. Εντούτοις στην επανάληψη και με την είσοδο των Μπούσι και Αντώνη Κορσιάνου, η ομάδα από τη Λειβαθώ «ξύπνησε» και τελικά συνέτριψε τον Οδυσσέα Ιθάκης με 6-0. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Από το 0-0 δηλαδή του πρώτου ημιχρόνου, φτάσαμε στο ευρύ 6-0 με τον Μπούσι να ανοίγει τον λογαριασμό στο 56' , πλασάροντας εύστοχα μετά το εξαιρετικό 1-2 με τον Αντώνη Κορσιάνο.

Στο 75' ένα κόρνερ από δεξιά του Αντώνη Κορσιάνου, φέρνει την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Αντωνάτου και αυτός σκοράρει για το 2-0.
Δυο λεπτά αργότερα (77') ο Κονόμης με δυνατό ξερό σούτ μέσα από την περιοχή εκτελεί το τερματοφύλακα του Οδυσσέα για το 3-0.

Στο 80' και πάλι ο Κωστής Αντωνάτος με σουτ ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0, ο Αποστολάτος στο 83' με σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 5-0, ενώ το τελικό 6-0 έκανε ο Αντώνης Κορσιάνος στο 90'.

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουμαριώτης (84' Κόρμαλης), Βιτώρος (46' Μπούσι), Μινέτος (46' Α. Κορσιάνος) , Αποστολάτος, Αντωνάτος, Κορσιάνος Π., Βολτέρας, Κονόμης, Γερασιμάτος, Κουλάκης.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ (Κουτσουβέλης): Χαίδεμενάτος, Φατούρος, Σκούρας (51' Κουτσουβέλης Ζ), Αργυρακάκης, Μαλιακρίδας, Μολφέσης, Λίλα Ρ. Λήλας, Κουτσουβέλης, Μαρούδας, Βλησμάς.

{phocagallery view=category|categoryid=317|limitstart=0|limitcount=0}