Έμεινε από «καύσιμα» ο ΝΟΑ (3-13 άνετα ο Ολυμπιακός)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 15:50

Έμεινε από «καύσιμα» ο ΝΟΑ (3-13 άνετα ο Ολυμπιακός)

Για 14 λεπτά ο ΝΟΑ, όχι μόνο κοίταζε στα μάτια τον μεγάλο του αντίπαλο Ολυμπιακό, αλλά και τον είχε προσπεράσει με ( 2-1 στο σκορ ) μοιάζοντας ικανός να κάνει το μεγάλο μπαμ. Ωστόσο, κάπου εκεί, σαν να έμεινε από «καύσιμα» και με ένα παρατεταμένο «μπλακ άουτ», δέχθηκε επτά συνεχόμενα τέρματα από τους «ερυθρόλευκους» για να ηττηθεί τελικά με 13-3. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Βέβαια, στην βαριά ήττα της ομάδας του Αργοστολίου συντέλεσε και ο τραυματισμός του μέχρι εκείνη τη στιγμή κορυφαίου της, του τερματοφύλακα Θοδωρή Πλατίδη, ο οποίος ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο είχε "κατεβάσει τα ρολά".

Ο Πλατίδης, αισθάνθηκε ζαλάδα και βγήκε με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου από το παιχνίδι, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ του κολυμβητηρίου, ωστόσο δεν κατάφερε να επιστρέψει στον αγώνα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο ΝΟΑ να δεχθεί εύκολα γκολ από τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φτάσουν στην νίκη που ήταν η τέταρτη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες.

Η εξέλιξη του σκορ

1o


0-1 Ντόσκας
1-1 Δουδέσης
--------------------

2o


2-1 Στελάτος
2-2 Ντόσκας
2-3 Δελακάς
2-4 Φουντούλης
2-5 Ντόσκας

---------------------

3o


2-6 Μάλαρτζ
2-7 Ντόσκας
2-8 Σχίζας
3-8 Παπαδόπουλος

--------------------

4o


3-9 Μουρίκης
3-10 Ντόσκας
3-11 Καπότσης
3-12 Ποντικέας
3-13 Φουντούλης

Θ. Ανδρεάκος: «Δεν με ενοχλεί το αποτέλεσμα, με ενοχλεί η εικόνα»

Ο προπονητής του ΝΟΑ Θοδωρής Ανδρεάκος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερη ομάδα. Ήταν επιβλητικός από το 2ο οκτάλεπτο και μετά. Βέβαια βοήθησε σε αυτό και η ομάδα του Αργοστολίου. Στην 1η περίοδο που ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση το σκορ ήταν 1-1 και προηγηθήκαμε κιόλας. Από εκεί και μετά είδα ένα άλλο Αργοστόλι και αισθάνομαι ντροπή και καλή συνέχεια στην ομάδα μου».

Για το αν στοίχησε η απώλεια του Πλατίδη τόνισε: «Η ομάδα αποτελείται από 15 παίκτες η δικαιολογία ότι λείπει ο βασικός σου τερματοφύλακας δεν ισχύσει όταν υπάρχει και άλλο ένα παιδί που καθημερινά κάνει προπόνηση. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το 3-13. Συνήθως το Αργοστόλι μάχεται και δεν πέφτει τόσο εύκολα. Κάποια πράγματα δεν βγήκαν, τώρα πλησιάζουν τρία παιχνίδια μέχρι τις γιορτές που είναι πάρα πολύ κομβικά για όλους μας και θα δούμε από εκεί και πέρα τι θα γίνει. Δεν με ενοχλεί το αποτέλεσμα, με ενοχλεί η εικόνα της ομάδας».

ΝΟΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-13

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 1-4, 1-3, 0-5

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Στελάτος 1, Μητρόπουλος, Ρατσούνιτσα, Λιγνός, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος, Τραυλός, Δουδέσης Ευ. 1, Ντότσικας, Τρίκας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Καπότσης 1, Φουντούλης Ι. 2, Ποντικέας 1, Μπλάνης, Ντόσκας 5, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Φλώρος.

Διαιτητές: Βασιλείου, Μοίραλης
Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός, Παρατηρητής: Μανώλης Πατλάκας

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

{phocagallery view=category|categoryid=316|limitstart=0|limitcount=0}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250