ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020: Οι εκδηλώσεις του τριημέρου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 12:49

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020: Οι εκδηλώσεις του τριημέρου

Οι εκδηλώσεις του τριημέρου 15-17/2/2020

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ώρα : 10.30πμ. 1η Φάση του ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ… ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ…

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 7.00μμ, Έφτασε η ώρα της στέψης της Βασίλισσας του καρναβαλιού. Την υποδεχόμαστε στην πλατεία Καμπάνας και στη συνέχεια μπαίνουμε δυναμικά στο καρναβαλικό πνεύμα, με μια μοναδική συναυλία με τους «Έξω Φρενών».

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» 9.00μμ Η SANTA BARBARA GUITAR ORCHESTRA έρχεται στο Αργοστόλι, για να μας ταξιδέψει στις «Μουσικές του Κόσμου». Η πολυβραβευμένη κιθαριστική ορχήστρα και ο καταξιωμένος αρχιμουσικός της Αλέξανδρος Παπαρίζος θα αναλάβουν να μας μεταφέρουν στις γειτονιές της Σεβίλλης, το Λιμάνι του Μπουένος Άιρες, τις σκηνές της Βενετίας, τα νησιά της Καραϊβικής, την Ανδαλουσία, το Χόλιγουντ, τις γειτονιές της Αθήνας. Στο τραγούδι η διεθνούς φήμης κοντράλτο Μαρίτα Παπαρίζου θα μας χαρίσει στιγμές μοναδικές σε απρόβλεπτες ερμηνείες και η Αντρική Χορωδία Αργοστολίου σε ελληνικά ακούσματα. Προλογίζει ο κ. Γεράσιμος Γαλανός.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ώρα : 10.30πμ Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» 2η Φάση του ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ. Θεατρική Σκηνή.

ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ 11.00πμ. Η κοινότητα Μεταξάτων σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κεραμειών διοργανώνουν μια γιορτή αναγέννησης με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας. Στο Καρναβαλοχωριό που θα είναι ανοικτό από τις 11.00 στο στάδιο Κουρκουμελάτων θα βρείτε χειροτεχνίες, μουσική, χορό, σπάσιμο πινιάτων, επίσης, show από τον OSCAR, παιχνίδια με τον κλοουνάκο και τον Τόλη – Πιστόλη, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Ακολουθεί στις 12.30 η πρώτη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Με αφετηρία την Ελιά στα Μεταξάτα και κατάληξη στο χώρο του σταδίου Κουρκουμελάτων, η Βασίλισσα του Καρναβαλιού, άρματα, αλλά και group από καρναβαλιστές δίνουν δυναμικά το παρόν! Ακολουθούν χοροί και δρώμενα από τον Π.Σ. «το Σπάρτο» και τον Α.Ο. Φωκάτων. DJ Αχιλλέας Θωμάτος. Η εκδήλωση γίνεται με την στήριξη της ΚΕΔΗΚΕ.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης συνεχίζουμε στην ΛΑΚΗΘΡΑ, στο Αλσίλιο της Καλλιθέας όπου από τις 2.00μμ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λακήθρας “Ο Βύρων”, πραγματοποιεί την Παραδοσιακή Μάσκαρα στην Λακήθρα, με Καντρίλιες, Λαντσιέρες, Γαϊτανάκι και αποκριάτικους χορούς.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η Βασίλισσα του Καρναβαλιού, καθώς και θα παρακολουθήσουμε fire show από τον OSCAR.

ΠΟΡΟΣ, ώρα: 2.00μ.μ. Παραδοσιακή Μάσκαρα στα ΤΖΑΝΝΑΤΑ από τον πολιτιστικό σύλλογο Τζαννάτων στο Πολιτιστικό κέντρο του χωριού (πρώην δημοτικό σχολείο).

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ώρα 7.00μμ: στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. & ο Δήμος Αργοστολίου συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με τον Όμιλο Αντέννα, παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση FRANKENSTEIN βασισμένη στο ομότιτλο έργο της Mary Shelley από το βραβευμένο πρόγραμμα θεατρικών μεταδόσεων NT Live από το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.
Με Ελληνικούς υπότιτλους.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ώρα 9.00μμ: στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ». Η Θεατρική Παράσταση «ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ» του Αλεξάντερ Γκέλμαν με τον Γιώργο Κιμούλη και την Φωτεινή Μπαξεβάνη…..

Με εκτίμηση
Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Ο Πρόεδρος

Σπύρος Α. Πεφάνης

ΑΦΙΣΑ 2020


Ετικέτες: