Mε έξι αθλητές από την Κεφαλονιά η ακαδημία της GPS - Valencia στο Selection Camp

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 09:51

Mε έξι αθλητές από την Κεφαλονιά η ακαδημία της GPS - Valencia στο Selection Camp

 

Πριν λίγες ημέρες, η πρώτη φάση του προγράμματος Elite της GPS SEE / Valencia C.F. έφτασε στο τέλος της για την ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20 με τη διεξαγωγή ενός Selection Camp, από 3 έως 6 Ιανουάριου.

Το συγκεκριμένο camp ήταν το πιο σημαντικό βήμα της χρονιάς έως τώρα μιας και η απόδοση των αθλητών σε αυτό αποτέλεσε ένα βασικό κριτήριο για την προπονητική ομάδα του Elite Program στην επιλογή αυτών που θα εκπροσωπήσουν την GPS SEE – Valencia C.F στις επόμενες φάσεις του προγράμματος. Σε αυτή, οι αθλητές θα κληθούν να σχηματίσουν μεικτές ομάδες από όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη οι οποίες θα λάβουν μέρος σε φιλικούς αγώνες και τουρνουά υψηλού επιπέδου εντός και εκτός Ελλάδος.

Την προπονητική επιμέλεια του Selection Camp του Ιανουαρίου, είχε για τους παίκτες ο κ. Guillermo Martinez, προπονητής της Ακαδημίας της Valencia C.F. και για τους τερματοφύλακες, ο κ. Aitor Bas υπεύθυνος μεθοδολογίας προπόνησης τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της Βαλένθια.

Η σχολής της GPS SEE / Valencia C.F. - Kefalonia συμμετείχε στο camp με έξι αθλητές οι οποίοι στο πλαίσιο του τριημέρου συμμετείχαν σε εξειδικευμένες προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση των προπονητών της Ακαδημίας της Valencia C.F. Αυτό το τριήμερο αποτέλεσε μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία για όλους όσοι παρευρέθηκαν, η οποία θα τους ακολουθά στα επόμενα βήματα τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά ότι δύο παίκτες της σχολής μας επιλέχθηκαν για την επόμενη φάση του προγράμματος στα ηλικιακά τους γκρουπ. Ο Πήρα Μάριος θα κληθεί να συμμετέχει σε ένα τριετές πρόγραμμα ανάπτυξης για παίκτες γεννημένους το 2007 ενώ ο Άρης Επαμεινώνδας Φουρνιέρ θα κληθεί να λάβει μέρος στο ετήσιο πρόγραμμα των 2005 που συμπεριλαμβάνει: φιλικούς αγώνες με ελληνικές ομάδες Superleague, συμμετοχή στο 3rd Valencia CF Elite Tournament με φημισμένες ομάδες από όλο τον κόσμο και ταξίδι στη Βαλένθια όπου θα προπονηθεί με την Ακαδημία της Valencia CF και θα αξιολογηθεί.

Για πετύχουμε όμως ένα υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα και να υποστηρίζονται οι παίκτες του δικτύου όσο το δυνατόν καλύτερα στην ανάπτυξή τους, χρειάζεται και η απαραίτητη εκπαίδευση και κατάρτιση των προπονητών που διδάσκουν το πρόγραμμα ποδοσφαίρου στα παιδιά κάθε χώρας. Οι προπονητές σε κάθε χώρα εκπαιδεύονται πάνω στη μεθοδολογία της Ακαδημίας της Βαλένθια, το μοντέλο παιχνιδιού της και το προπονητικό μοντέλο της προσαρμοσμένο στις ανάγκες και το πλαίσιο της κάθε χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιούνται μέσα στο χρόνο Προπονητικά Σεμινάρια, Προπονητικές Τηλεδιασκέψεις και ένα Ταξίδι Τεχνικών Διευθυντών στη Βαλένθια που περιλαμβάνει ένα απαιτητικό πρόγραμμα με παρουσιάσεις, ανάλυση μεθοδολογίας, παρακολουθήσεις προπονήσεων της Ακαδημίας κ.ά. Υπεύθυνοι για αυτό είναι εξειδικευμένοι προπονητές της GPS και της Valencia CF, με προηγούμενη εμπειρία στην Ακαδημία του συλλόγου.

Η σχολής μας, επειδή κατανοεί απόλυτα τη σημασία αυτών των διοργανώσεων συμμετέχει σε όλες τις επιμορφωτικές διαδικασίες και μάλιστα αυτή την εβδομάδα, θα προετοιμάσει και θα βιντεοσκοπήσει κάποιες προπονήσεις της σχολής στο πλαίσιο επιμόρφωσης των Προπονητικών Τηλεδιασκέψεων ώστε να αξιολογηθούν και να συζητηθούν η δομή και η απόδοση των προπονήσεων με τον Υπεύθυνο Μεθοδολογίας της Valencia CF Academy.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250