Ήττα για τον Κεφαλληνιακό- Αλλαγή προπονητή

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 13:26

Ήττα για τον Κεφαλληνιακό- Αλλαγή προπονητή

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον πρωτοπόρο Α.Ο. Δύμης '07 στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του 1ου ομίλου της Β' ΕΣΚΑ-Η.

Το παιχνίδι ήταν εξ' αρχής δύσκολο λόγω των τραυματισμών που έπληξαν τηην ομάδα μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να αγωνιστούν όντας ανέτοιμοι. Η ομάδα μας ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τη λήξη του 1ου δεκαλέπτου αλλά κάποιες ανομβρία στην επίθεση και κακές επιλογές στην άμυνα επέτρεψαν στον ΑΟ Δύμης να κλείσει το ημίχρονο με διαφορά 10 πόντων.
Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η ομάδα μας κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους έξι, αλλά πάντα υπήρχε απάντηση από την αντίπαλη ομάδα που δεν άφηνε ελπίδες για κάτι καλύτερο, με το αποτέλεσμα να έει διαμορφωθεί από τα μέσα του 4ου δεκαλέπτου.

ΚΑΟ (Σκροπολίθας): Ζαπάντης, Καγκάδης, Καναλλάτος 2, Κόμης 4, Χαλκιάς 7(2), Μουρελάτος 4, Ντούβαλης 5(1), Μεγάλος 7, Βαγγελάτος 4, Δαμκαλής 8, Καραπέτσας 12(1), Μινέτος 2

Α.Ο. Δύμης '07 (Μαντάς): Πασιλίδης 11(1), Σοφιανός, Γκοτσούλας 5, Χρυσανθακόπουλος 28(2), Στεφανόπουλος 6(1), Τουμπούλης 1, Ζάννης 6(2), Λαδάς, Κωστούρος, Ρίπι, Τσάφος 11(1), Κορμπάκης
Τελικό σκορ: 55-68
Δεκάλεπτα: 17-21, 11-17, 17-14, 10-16

Διαιτητές: Πλέγας - Φωτόπουλος
Γιατρός αγώνα: Τσιμάρας Αντρέας

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή 26/01 στο κλειστό των Ροΐτικων απέναντι στην ΑΕ Ροΐτικα.


Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον coach  Σκροπολίθα για την μέχρι εδώ συνεργασία με το αντρικό τμήμα. Ο coach ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο για το σύλλογο, μετά τον τραυματισμό του coach Isakovic, και προσπάθησε για το καλύτερο της ομάδας, κάτω από δύσκολες συνθήκες!  Ευχόμαστε ο coach να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά του στις ακαδημίες του συλλόγου μας. Εώς την λήξη του πρωταθλήματος αναλαμβάνει τα ηνία , ο coach Δαμκαλής. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ