Από εξάρα σε… τεσσάρα θα πετάω!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 21:43

Από εξάρα σε… τεσσάρα θα πετάω!

Πώς το έλεγε ο Χρηστάκης το τραγούδι, «Από κανάρα σε κανάρα θα πετάω», ε στον ΑΟΚΙ αποφάσισαν να το παραφράσουν λίγο και να... τραγουδήσουν όλοι μαζί σήμερα «από εξάρα σε... τεσσάρα θα πετάω». Διότι μετά το εντυπωσιακό 6-1 την προηγούμενη αγωνιστική επί του Οδυσσέα, ήρθε σήμερα και το εμφατικό 4-0 επί των Ομαλών και έδειξε πως η ομάδα του Γιώργου Τόγια από... σφαίρες πάει καλά. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο Πολλάτος στον... Πολλάτο και γκολ!

Οι «πυροβολισμοί» στο ΔΑΚ άρχισαν να πέφτουν από νωρίς. Συγκεκριμένα στο 14' ο Δημήτρης Πολλάτος έκανε ένα γέμισμα από τα δεξιά, η μπάλα έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα στο ύψος της μικρής περιοχής , πήρε ύψος περνώντας από πάνω του και ο Αλέκος Πολλάτος που καραδοκούσε είχε εύκολο έργο για να ανοίξει το σκορ.

Στο 21' λίγο έλειψε ο ΑΟΚΙ να πετύχει και δεύτερο γκολ, ωστόσο η όμορφη κεφαλιά του Δημήτρη Πολλάτου, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουνάδη.

Η πρώτη καλή στιγμή για τα Ομαλά ήρθε στο 25' όταν έπειτα από φάουλ του Κώστα Γκαζάρ, ο Τζάκης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή για να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ ο Αγκούσι.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, πάντως και πάλι με τον Αλέκο Πολλάτο, (ολιγώρησε στην αντίδρασή του ο τερματοφύλακας των Ομαλών), διπλασίασε τα τέρματά του και ουσιαστικά «κλείδωσε» το παιχνίδι.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ήρθε και η ... τρίτη ριπή από την ομάδα του Γιώργου Τόγια, τούτη τη φορά με σκόρερ τον Βουκελάτο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα το στιγμιαίο μπέρδεμα της άμυνας των Ομαλών.

Το τελικό 4-0 έγινε στο 67' με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ (σουτ «κεραυνός» έξω από την περιοχή στο αριστερό «γ» της εστίας του Κουνάδη), από τον Λαμπρόπουλο.

Εξαιρετικός για τον ΑΟΚΙ ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Θανάσης Μπαζάρογλου, ο οποίος έτρεξε ακατάπαυστα τροφοδότησε... πολύ τους επιθετικούς της ομάδας του.

Από τα Ομαλά πάλεψαν πολύ οι μικροί Κώστας Γκαζάρ και Μπελτσώνιας, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να γυρίσουν το παιχνίδι για την ομάδα τους.

Στο 64' ο διαιτητής Μολφέτας (καλή η διαιτησία του), απέβαλε τον Δημήτρη Πολλάτο με απ' ευθείας κόκκινη, θεωρώντας εσκεμμένο το χτύπημα του παίκτη του ΑΟΚΙ, πάνω στον Γεωργόπουλο σε μία διεκδίκηση της μπάλας.

ΑΟΚΙ: Αγκούσι, Πολλάτος Διον,., Κλειτογιάννης, Αλεξανδράτος, Φωκάς, Πολλάτος Αλ. (69' Ζαμπαύτης), Πολλάτος Δημ., Βουκελάτος (69' Κόμητας), Μπαζάρογλου, Λαμπρόπουλος (69' Μαρκαντωνάτος), Μολφέτας.
ΟΜΑΛΑ: Κουνάδης, Τζάκης, Τσακαρισιάνος Χ., Μηλιάρεσης (79' Βαλλιανάτος), Καπετάνιος, Τσακαρισιάνος Σ. (56' Μινέτος), Μετάι, Μπελτσώνιας, Μεταξάς (62' Φραγκιάς), Γεωργόπουλος, Γκαζάρ Κ.

{phocagallery view=category|categoryid=312|limitstart=0|limitcount=0}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ