Συνεχίζει απτόητη η ΑΕΚ ( 2-0 την Εικοσιμία)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 18:45

Συνεχίζει απτόητη η ΑΕΚ ( 2-0 την Εικοσιμία)

Η ΑΕΚ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Εικοσιμίας με 2-0 και συνεχίζει πλέον ως πρώτη και μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΗ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι κορυφής με δυνατές μάχες. Μοναδική... παραφωνία ήταν η διαιτησία του Ματιάτου, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αγώνα και φιλοδώρησε με 12 κίτρινες κάρτες τους παίκτες των δύο ομάδων ( από 6 έκαστος), ενώ απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Χρήστο Μινέτο μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Πολλάκη.

Φωνάζει λοιπόν η Εικοσιμία, καθώς χαρίστηκε στον Κούκλη (απλή κίτρινη) στο 18', ο οποίος έκανε «δολοφονικό» μαρκάρισμα στον Αντώνη Κορσιάνο.

Φωνάζει και η ΑΕΚ, διότι δεν έδωσε ούτε κάρτα στον Γιάννη Μινέτο (είχε ήδη μία κίτρινη) στο 40', στο σκληρό μαρκάρισμα του τελευταίου στον Περιβολάρη.
Μάλιστα , στην επανάληψη, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να παίξουν ποδόσφαιρο και είχαν εμφανώς χάσει το ρυθμό τους, από τις πολλές διακοπές, λόγω των πολλών φάουλ που σφύριζε ο διαιτητής Ματιάτος.

Στο δια ταύτα, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο 12ο λεπτό, όταν από φάουλ του Μοσχονά, ο Κρούτη με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Καραϊσκο και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Το 2-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ έγινε στο 27' όταν ο Μοσχονάς ζύγισε το πόδι του έξω από περιοχή και με ένα ευθύβολο σουτ, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα της Εικοσιμίας.

Το θετικό πάντως και αυτό πρέπει να το επισημάνουμε, ότι παρά το γεγονός το ματς είχε δυνατές μονομαχίες και πολλές φορές και κάποια νεύρα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο, δείγμα του επιπέδου που σαφώς έχει ανέβει.

ΑΕΚ (Σπύρος Παπαδάτος): Άννινος, Ψάλτης, Περιβολάρης, Κούκλης, Λούλουδας, Ζάβαλης, Θωμάς, Κρούτη (75'Σωτήρ) , Κοσμάτος (66' Πολλάκης) , Μοσχονάς (88' Μοσχονάς), Κουμαριώτης.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Δημήτρης Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Μινέτος Χρ., Αποστολάτος, Μινέτος Γ. (58'Στεφανάτος), Κορσιάνος Αντ., Μπούσι, Κορσιάνος Π., Κονόμης (75' Βολτέρας) , Γερασιμάτος, Κουλάκης.

{phocagallery view=category|categoryid=309|limitstart=0|limitcount=0}