Έφερε «εξάρες» ο ΑΟΚΙ – Μοίρασαν «κουλούρια» Πάγκε και Πρόοδος

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012 22:37

Έφερε «εξάρες» ο ΑΟΚΙ –  Μοίρασαν «κουλούρια»  Πάγκε και Πρόοδος

Τέσσερα παιχνίδια περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΚΙ και τα τρία διεξήχθησαν στο Αργοστόλι.Στα... πιο πρωινά, ο ΑΟΚΙ επικράτησε άνετα του Οδυσσέα Ιθάκης με 6-1, ενώ η Πρόοδος κατάφερε όπως και στο παιχνίδι με την Εικοσιμία, να αποσπάσει λευκή ισοπαλία (0-0), τούτη τη φορά από τον Παγκεφαλληνιακό. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Πιο αναλυτικά, ο ΑΟΚΙ πήρε μπροστά στο 2ο ημίχρονο και μετέτρεψε το εύθραυστο 2-1 της ανάπαυλας σε... περίπατο 6-1.

Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Τόγια άνοιξε με κεφαλιά ο Σπύρος Αλεξανδράτος στο 20ό λεπτό, ενώ στο 25' ο Κόμητας διπλασιάσε τα τέρματα του ΑΟΚΙ.

Ο Οδυσσέας, αντέδρασε άμεσα και κατάφερε στο 30' με ένα πολύ όμορφο γκολ του Λίλα (υπήρξε έξοχος συνδυασμός με τον Μορφέση) να μειώσει σε 2-1 και να ανησυχήσει την ομάδα του Αργοστολίου.

Ωστοσο όλα ξεκαθάρισαν από το 60 και έπειτα , όταν ο Γιάννης Βουκελάτος με απευθείας κτύπημα φάουλ έκανε το 3-1. Το 4-1 έκανε στο 67' ο Αλέκος Πολάτος, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Ζαμπαύτη.

Ο Ζαμπάυτης μάλιστα ήταν και ο σκόρερ του 5ου γκολ του ΑΟΚΙ στο 69' με σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό 6-1 έκανε ο Βουκελάτος, έπειτα από γύρισμα μέσα στην περιοχή του Αλέκου Πολλάτου.

ΑΟΚΙ Γ. Τόγιας): Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Τανουσάι (71' Παπαναστασάτος), Αλεξανδράτος, Φωκάς, Κόμητας (65' Ζαμπαύτης), Πολλάτος Δημ. (76' Σπανός), Πολλάτος Αλ., Βουκελάτος, Μαρκαντωνάτος, Μολφέτας.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ι.(Κ. Κουτσουβέλης): Κουτσουβέλης Ζ., Φατούρος, Νουτσάτος (74' Τριτσαρόλης), Αργυράκης, Μαλιακρίδας, Μορφέσης (71' Βασιλόπουλος), Βλησμάς, Χαϊδεμενάτος, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης, Λίλα.

{phocagallery view=category|categoryid=296|limitstart=0|limitcount=0}

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας Πάγκε και Πρόοδος σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, μοιράστηκαν βαθμούς, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.

Η Πρόοδος κατάφερε καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο να «μπλοκάρει» τα επιθετικά ατού του Πάγκε και να φύγει από το Αργοστόλι με άλλον έναν πόντο, όπως είχε καταφέρει πριν από 20 μέρες κόντρα στην Εικοσιμία στις Κεραμειές.

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Ν. Βουτσινάς):  Πολλάκης, Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος Γερ. (66' Τσιγαρίδας), Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Κουλουμπής Ορ. (76' Μίσκα), Ζαίμι, Πλατανίτης, Μερολάι, Βουκελάτος, Κίριο.
ΠΡΟΟΔΟΣ (Ο. Κωστόπουλος):  Τσιντήλας Γ.., Βλασσόπουλος, Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Κιοράι (86' Τσιντήλας Τ.), Χάνος, Αρταβάνης, Τσίρος, Τσάμης.

{phocagallery view=category|categoryid=297|limitstart=0|limitcount=0}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ