ΟΛΟΙ στο γήπεδο την Κυριακή - O ΑΣΚ υποδέχεται τη Γαστούνη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 12:07

ΟΛΟΙ στο γήπεδο την Κυριακή - O ΑΣΚ υποδέχεται τη Γαστούνη

Μετά τη σπουδαία εμφάνιση και την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ-Η επί της Δύμης, οι άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών.


Την Κυριακή (1.30 μ.μ.) αντιμετωπίζουν στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους στο φετινό πρωτάθλημα, τη Γαστούνη και θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή του ΑΣΚ Μάκη Μαρκάτο δεν υπάρχουν και άπαντες αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση της νίκης.

Είναι σημαντικό οι παίκτες του ΑΣΚ να έχουν την στήριξη του κόσμου, γι' αυτό ΌΛΟΙ στο γήπεδο την Κυριακή στη 1.30 μ.μ. για να στηρίξουμε την ομάδα μας.

Όσον αφορά τους παίδες, αυτοί θα πάρουν άνευ αγώνα (20-0) τη νίκη στο παιχνίδι με τον Προφήτη Ηλείας/ ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα από τον Πύργο δεν θα κατέβει να αγωνιστεί.

Τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς μπορείτε να τον βρείτε και στη νέα του σελίδα στο facebook στο https://www.facebook.com/ASKEFALONIA ή πληκτρολογώντας στην αναζήτηση Α.Σ.Κεφαλονιά.