Ο αρχηγός του ΑΣΚ Πάνος Σαρρής για τη νίκη στη Δύμη: «Η ομάδα έδειξε δυναμισμό»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 15:55

Ο αρχηγός του ΑΣΚ Πάνος Σαρρής για τη νίκη στη Δύμη: «Η ομάδα έδειξε δυναμισμό»

Η εκτός έδρας νίκη του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, κόντρα στην Δύμη, ήταν πραγματικά σπουδαία και δείχνει ότι η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο αρχηγός του ΑΣΚ Πάνος Σαρρής, ο οποίος είχε καταλυτική συνεισφορά στη νίκη της ομάδας, τονίζει σχετικά με την επιτυχία.

« Ήταν πραγματικά μια μεγάλη νίκη. Το γήπεδο είχε κόσμο και είχε δημιουργηθεί μία δυνατή ατμόσφαιρα. Καταφέραμε και κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, η Δύμη ήταν πλήρης και είναι μία ομάδα που πάει για άνοδο. Ουσιαστικά είναι η πρώτη χρονιά που κερδίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και αυτό δείχνει ότι ίσως φέτος να είναι μία διαφορετική χρονιά για την ομάδα».

Όσο για τα «κλειδιά» της νίκης ο Πάνος Σαρρής δηλώνει: « Η ομάδα έδειξε δυναμισμό καθώς ενώ χάναμε 6 πόντους στο τελευταίο 10λεπτο, στα τελευταία 3 λεπτά πριν το τέλος καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε σε αυτή τη σπουδαία νίκη».

Τον ΑΣΚ περιμένει πλέον η πρώτη εντός έδρας μάχη με τη Γαστούνη την επόμενη Κυριακή: «Πλέον αντιμετωπίζουμε τη Γαστούνη εντός έδρας. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει την Κυριακή και να μας ενισχύσει για να φτάσουμε στο δεύτερο θετικό αποτέλεσμα».




00 inkefalonia general ad 300X250