Ο ψυχωμένος Πάγκε 2-2 την ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2012 21:00

Ο ψυχωμένος Πάγκε 2-2 την ΑΕΚ

Με μια ψυχωμένη εμφάνιση ο Παγκεφαλληνιακός κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές την ΑΕΚ και να πάρει τον πολύτιμο βαθμό αποσπώντας ισοπαλία 2-2, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο του! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η ομάδα του Νίκου Βουτσινά αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε παίζοντας παθιασμένα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Μάλιστα με την εκπνοή λίγο έλειψε να κάνει και το «μπαμ» στις καθυστερήσεις του αγώνα, ωστόσο ο Αννινος ήταν ο «φύλακας άγγελος» της ΑΕΚ και σε σουτ του Βουκελάτου «κατέβασε ρολά» αποτρέποντας τα χειρότερα.

Στο δια ταύτα, η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς στο 15ο λεπτό με απευθείας κτύπημα φάουλ από πλάγια θέση του Μοσχονά.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Πάγκε μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καταφέρει να απειλήσει. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν στην επανάληψη και μετά από ωραία πάσα του Ζαίμι, ο Πλατανίτης πλασάρει τον Άννινο για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 57'.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν κάτι παραπάνω από άμεση και σχεδόν μετά από δύο λεπτά κατάφερε με ωραίο σουτ του Κουμαριώτη έξω από την περιοχή να πάρει και πάλι το προβάδισμα με 2-1.

Ωστόσο ο Πάγκε δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και 65', έπειτα από κόρνερ του Ζαίμι και ασταθή απόκρουση του Αννινου, η μπάλα θα φτάσει στον Παπαθεοδώρου ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή θα γράψει το 2-2 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Βουτσινάς): Πολλάκης, Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος (69' Τσιγαρίδας), Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Διακρούσης, Γιαννάτος (Μίστκα), Μερολάι, Πλατανίτης, Ζαίμι (88' Βουκελάτος), Κίριο.
ΑΕΚ (Σπ. Παπαδάτος): Άννινος, Ψάλτης, Περιβολάρης, Κούκλης (68' Πολλάκης), Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Χασάι, Κρούτι, Κοσμάτος, Μοσχονάς (79' Γαλανός), Κουμαριώτης.

{phocagallery view=category|categoryid=272|limitstart=0|limitcount=0}