Είχε «σφαίρες» στη θαλάμη η Εικοσιμία (4-0 τη Σάμη)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:28

Είχε «σφαίρες» στη θαλάμη η Εικοσιμία (4-0 τη Σάμη)

Έχοντας πολλές «σφαίρες» στη θαλάμη της, η Εικοσιμία πέρασε σαν «σίφουνας» από το Αργοστόλι, επικρατώντας άνετα της Σάμης με 4-0, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ρεπορτάζ: Χριστίνα Ζησιμάτου

Η ομάδα από τη Λειβαθώ, ήταν ανώτερη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση και άφησε πίσω της το εντός έδρας στραβοπάτημα της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην Πρόοδο Ιθάκης.

Η Εικοσιμία ουσιαστικά «κλείδωσε» τον αγώνα μέσα σε ένα δίλεπτο (22' και 23') όταν πρώτα ο Αντώνης Κορσιάνος και εν συνεχεία ο αδελφός του Πάνος κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Φλαμιάτου. Πέντε λεπτά αργότερα η Εικοσιμία είχε και δοκάρι σε σουτ του Κονόμη.

Μάλιστα, σαν να μην έφταναν τα δύο γκολ η Σάμη στάθηκε άτυχη και στο 30' έχασε και το καλύτερο επιθετικό της Αμούργη με τραυματισμό.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε η Εικοσιμία συνέχισε να έχει την υπεροχή και μάλιστα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 47' μετά από ωραίο συνδυασμό του Αντώνη και του Πάνου Κορσιάνου, ο τελευταίος βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα.

Το «κερασάκι» στην τούρτα της Εικοσιμία έβαλε ο Κονόμης στο 71' ο Κονόμης έσπρωξε την μπάλα σε κενό τέρμα μετά την γλίστρημα της μπάλας από τα χέρια τοτ Φλαμιάτου σε σέντρα του Αντώνη Κορσιάνου.
Στο 60' ο διαιτητής Ματιάτος απέβαλε τον προπονητή Δημήτρη Ζησιμάτο διότι έβρισε.

ΣΑΜΗΣ :(Β.Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Β. Τουλάτος, Γερολυμάτος, Μιχαλίτσης, Καππάτος, Αλυσανδράτος (60΄Κόκκαλης), Αραβαντινός (73΄Στ.Τουλάτος), Νικολοβιένης , Άννινος, Βιτωράτος, Ι. Αμούργης (37΄Σκιαδαρέσης),.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ :(Δ.Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης (69΄Αποστολάτος), Α. Κορσιάνος, Π. Κορσιάνος (73΄Αντωνάτος), Μπούσι, Βολτέρας (82΄Κόρμαλης), Κονόμης, Π. Στεφανάτος, Γερασιμάτος, Κουλάκης.

{phocagallery view=category|categoryid=271|limitstart=0|limitcount=0}


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250