ΑΟΚΙ ήσουν… τρέλα!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2012 17:36

ΑΟΚΙ ήσουν… τρέλα!

Ούτε ο πιο φανατικό οπαδός του ΑΟΚΙ δεν θα μπορούσε να προβλέψει όταν από το 44' η ομάδα του Γιώργου Τόγια αναγκάστηκε λόγω αποβολής να παίζει με παίκτη λιγότερο, ότι θα κατάφερνε τόσο απόλυτα και εμφατικά να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη επί των πρωταθλητών Κεφαλονιάς Διλινάτων με 3-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την 2η αγωνιστική της Α' κατηγορίας ΕΠΣΚΙ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Κι όμως, η αποβολή στο 44' του Κλειτογιάννη με δεύτερη κίτρινη και ενώ το σκορ ήταν 1-0 (σε μια περίεργη φάση – για ένα μπουκάλι που πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο- , που ενδεχόμενος ο καλός στο υπόλοιπο παιχνίδι διαιτητής Μενεγάτος, να είχε αποφύγει για να μην δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα), όχι μόνο δεν αποδυνάμωσε τον ΑΟΚΙ, αλλά του έδωσε μεγαλύτερη ώθηση στην επανάληψη.Να σημειώσουμε ότι ο Κλειτογιάννης είχε δώσει το προβάδισμα στον ΑΟΚΙ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ έξω από την περιοχή.

Τα Διλινάτα από την πλευρά τους, έκαναν δυο μεγάλες φάσεις στον αγώνα, αλλά έπεσαν πάνω σε ένα πολύ καλό Μαρκαντωνάτο που είχε... κατεβάσει ρολά.

Μάλιστα, στην πιο κλασική τους ευκαιρία ο Γ. Αναλυτής στο 54' νικήθηκε στο τετ- α- τετ από τον Μαρκαντωνάτο και εν συνεχεία στην αντεπίθεση ο ΑΟΚΙ έπειτα από την έξοχη πάσα του Μπαζάρογλου στην πλάτη της άμυνας για τον Κόμητα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά κάπου εκεί να «κλειδώσει» το σκορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Δημήτρης Μαρκαντωνάτος, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 78', κατάφερε οκτώ λεπτά αργότερα στο 86', και πάλι μετά από εξαιρετική πάσα του Μπαζάρογλου, να πλασάρει τον Μίχο και να γράψει το τελικό 3-0.

ΑΟΚΙ (Γιώργος Τόγιας): Μαρκαντωνάτος Δ. Κλειτογιάννης, Μεσοροπιάν, Ντόκο (46' Μοντεσάτος), Κόμητας (61' Αλεξανδράτος), Πολλάτος, Σπανός, Μπαζάρογλου, Βουκελάτος (78' Μαρκαντωνάτος Δ.), Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ (Τάκης Φωής): Μίχος, Μύρτο (71' Ψαριανός), Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ (61' Σκριβάνος)., Μηλιώνης (75' Κατσούρης), Τζωρτζάτος Διον., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Τσάκος Κ.,

{phocagallery view=category|categoryid=267|limitstart=0|limitcount=0}