Μόνο νίκη για ΝΕΟΛ με ΕΑΠ το Σάββατο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 17:21

Μόνο νίκη για ΝΕΟΛ με ΕΑΠ το Σάββατο

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚΑ-Η με τον εντός έδρας αγώνα της παιδικής ομάδας του ΝΕΟΛ με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΑΠ που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 6.30 στο κλειστό του Ληξουρίου.

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα των παικτών του Μανώλη Δούλια που ευελπιστούν να συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών-6 στη σειρά- κάτι που θα διατηρήσει τις ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο, ιδιαίτερα μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στην Ολυμπιάδα Πατρών.

Η ομάδα της Κεφαλλονιάς αναμένεται να παραταχθεί πλήρης και θα προσπαθήσει να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι στην ομάδα του δήμου Παραλίας Πατρών-στον πρώτο γύρο ο ΝΕΟΛ είχε επικρατήσει με σκορ 62-55. Είναι η τελευταία ευκαιρία της Αχαϊκής ομάδας με ένα καλό αποτέλεσμα στους δύο αγώνες που θα δώσει το διήμερο στο νησί (την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Α.Σ.Κ.) να έχει πιθανότητες για την τρίτη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση και κατά συνέπεια θα τα δώσει όλα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο καλός καιρός που περιμένουμε για αύριο, η ώρα του αγώνα (απόγευμα) αλλά και το γεγονός ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι για την πρώτη φάση που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Παλικής για τους παίδες,αναμένεται να οδηγήσει αρκετό κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου. Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι κύριοι Κανελλόπουλος και Βλάχος.




00 inkefalonia general ad 300X250