Εμπειριών συνέχεια για τα μίνι του ΚΑΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 20:52

Εμπειριών συνέχεια για τα μίνι του ΚΑΟ

Σε ένα παιχνίδι μπασκετική γιορτή για την πόλη μας 

 Σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν μια μπασκετική γιορτή για την πόλη μας, η ομάδα μίνι του ΚΑΟ αντιμετώπισε την αντίστοιχη του ΑΣΚ. Παίζοντας με πολύ πάθος και διάθεση όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο. Οι μικροί παίκτες του coach Αντωνάτου ήταν αρκετά άστοχοι σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές, ωστόσο οι προσπάθειες για καλάθι ήταν πολλές και σωστές και το πιο σημαντικό από την πλειοψηφία των παιδιών. Στο τέλος, για την ιστορία, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΣΚ με σκορ 22-26.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΣΚ για τον εξαιρετικό αγώνα σε εξαιρετικό κλίμα. Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μπασκετμπολίστες που μας χάρισαν ένα πολύ όμορφο αθλητικό απόγευμα.

Ο ΚΑΟ ανέκαθεν προσπαθεί για τη συνδιοργάνωση φιλικών αγώνων αλλά και ενός παγκεφαλληνιακού πρωταθλήματος με όλα τα τοπικά σωματεία. Σίγουρα οι αγωνιστικές συναντήσεις των δύο ομάδων θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα προσφέροντας στα παιδιά μας εικόνες και εμπειρίες που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πολύ δύσκολο να τις βιώσουν!!!

Εκ του ΔΣ




00 inkefalonia general ad 300X250