Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΚ 1-0 κόντρα στο ΑΟΚΙ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 22:33

Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΚ 1-0 κόντρα  στο ΑΟΚΙ

Πρεμιέρα με το δεξί στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ έκανε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε στο ΔΑΚ Αργοστολίου με 1-0 του ΑΟΚΙ. Η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου, είχε την υπεροχή στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44') με τον Ηλία Κοσμάτο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Στο δεύτερο ημίχρονο το ΑΟΚΙ, αμυνόταν υποδειγματικά, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Άλλωστε την μεγαλύτερη φάση του για να ισοφαρίσει την έκανε στην εκπνοή της αναμέτρησης όταν και το σουτ του Βουκελάτου στο 90' απέκρουσε θαυμάσια ο Αννινος, κρατώντας το μηδέν για την εστία του και ουσιαστικά σπρώχνοντας στη νίκη την ομάδα του.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του ΔΑΚ και παρακολούθησε κόσμια το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές η βροχή που έπεφτε ήταν έντονη.

Α.Ε.Κ. (Σπ. Παπαδάτος): Άννινος, Χασάι, Περιβολάρης, Κούκλης, Λουλουδας, Αντωνοπουλος, Πολλάκης (87' Κοτίνης), Κρούτι, Κοσμάτος, Γαλανός (75' Σοτήρ), Κουμαριώτης Π.
Α.Ο.Κ.Ι. (Γ.Τόγιας): Μαρκαντωνάτος, Πολλάτος Δημ., Τανουσάι (59'Κοντοζής), Κλειτογιάννης, Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος (70' Αλεξανδράτος), Ζαμπαύτης (59' Μαρκαντωνάτος Δ.), Σπανός, Μοντεσάντος, Κόμητας, Βουκελάτος.

{phocagallery view=category|categoryid=254|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250