Αναχώρηση Αποστολής Special Olympics Hellas για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics «Abu Dhabi 2019»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 15:17

Αναχώρηση Αποστολής Special Olympics Hellas για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics «Abu Dhabi 2019»

91μελής Αποστολή

Στις 8 Μαρτίου 2019 αναχώρησε η 91μελής Αποστολή των Special Olympics Hellas από το Διεθνές Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος για να λάβει μέρος στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics «Abu Dhabi 2019».


Αναχώρηση Αποστολής Δυναμική Άρση Βαρών – Powerlifting Special Olympics Hellas για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics «Abu Dhabi 2019»

Στην αποστολή συμμετέχει ως Προπονητής της Άρσης Βαρών - Powerlifting Ανδρέας Κωλέττης « μέλος Δ.Σ. της Λάμψης, Πρόεδρος του Ελληνικού Σωματείου Δυναμικού Τριάθλου » με τέσσε-ρους αθλητές και πολλές ελπίδες για αρκετά μετάλια.

Τους συνόδευσαν στο αεροδρόμιο και αποχαιρέτησαν ο Πρόεδρος του « Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες SOS KIDS ΛΑΜΨΗ » , Ηλίας Χονδρογιάννης και η Γραμ-ματέας Στέλλα Σταθαρά.

Στους Παγκόσμιους αγώνες Special Olympics «Abu Dhabi 2019» που θα διαρκέσουν από 8 - 22 Μαρτίου 2019 αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω απο 7.000 αθλητές από 170 χώρες, συνοδευόμε-νοι από 2.500 προπονητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 24 διαφορετικά θερινά αθλήματα, ενώ 1000 διαιτητές – κριτές, 5.000 μέλη οικογενειών, 1.000 δημοσιογράφοι, 20.000 εθελοντές και περίπου 500.000 θεατές, θα είναι εκεί για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και να μοιρα-στούν μαζί τους τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός.
Τα Special Olympics Ελλάς, στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, θα συμμετάσχουν με τους αθλητές μας να λαμβάνουν μέρος σε 14 αθλήματα. Τα αθλήματα που θα αγωνιστούν είναι η Κολύμβηση, ο Στί-βος, η Αντιπτέριση, η Καλαθοσφαίριση, το Bocce, το Βowling, η Ποδηλασία, η Ιππασία, το Ποδό-σφαιρο Unified, η Ρυθμική, το Κανόε – Καγιάκ, η Ιστιοπλοΐα Unified, η Επιτραπέζια Αντισφαίριση και τέλος η Δυναμική Άρση Βαρών - Powerlifting .

Όλες οι εθνικές αποστολές που θα συμμετάσχουν στους Παγκόσμιους αγώνες Special Olympics «Abu Dhabi 2019» θα φιλοξενηθούν (Ηost Town) για τέσσερις ημέρες 8-11 Μαρτίου σε ένα από τα επτά Εμιράτα.

Η ελληνική αποστολή θα φιλοξενηθεί, στο Εμιράτο Ras Al Khaimah, όπου έχει πλούσια ιστορία καθώς ήταν φημισμένο για το λιμάνι και τα μαργαριτάρια, τα οποία ήταν τα πιο λευκά και στρογ-γυλά παγκοσμίως. Είναι το τέταρτο μεγαλύτερο Εμιράτο και θεωρείται το πλέον θεαματικό λόγω της ποικιλίας των τοπίων του.

Καλή επιτυχία!!!




00 inkefalonia general ad 300X250