Από μηχανές «x-ray» θα περάσουν οι φίλαθλοι στο ΑΕ Λευκωσίας-Φενερμπαχτσέ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 16:30

Από μηχανές «x-ray» θα περάσουν οι φίλαθλοι στο ΑΕ Λευκωσίας-Φενερμπαχτσέ

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται από την κυπριακή αστυνομία ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης 25/10 ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Φενερμπαχτσέ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταστρώσει η κυπριακή αστυνομία οι φίλαθλοι θα περάσουν από μηχανές «x-ray» ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να περάσουν παράνομα αντικείμενα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο ΓΣΠ θα βρίσκονται 420 αστυνομικοί, αριθμός ρεκόρ για τα ποδοσφαιρικά χρονικά της Κύπρου. Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν έντεκα χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΛ και χίλιοι εκατό Τουρκοκύπριοι οπαδοί της τουρκικής ομάδας.

Προσπάθεια της Αστυνομίας είναι να μεταβούν οι Τουρκοκύπριοι από τα κατεχόμενα στο στάδιο με λεωφορείο, ώστε να υπάρξει ασφαλής επιτήρηση και συνοδεία. Η αποστολή της τουρκικής ομάδας φθάνει το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου θα την υποδεχθούν μέλη της διοίκησης της ΑΕΛ. Η τουρκική ομάδα θα προπονηθεί απόψε στο στάδιο ΓΣΠ, όπου θα δοθεί ο αυριανός αγώνας.

Την Πέμπτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη διοργάνωσης του αγώνα με τη συμμετοχή της ΑΕΛ, της Φενερμπαχτσέ, της ΟΥΕΦΑ, των Αρχών ασφαλείας, διαιτητών, παρατηρητών και εκπροσώπων του σταδίου ΓΣΠ.

Πηγή: ert.gr