Έρχεται ο 9ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 12:42

Έρχεται ο 9ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου

Ο πολύ αναμενόμενος «9ο ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ» λαϊκός αγώνας δρόμου στο Αργοστόλι, ορίζεται και φέτος την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου.

Το γνωστό πλέον δρομικό και ψυχαγωγικό γεγονός ακριβώς 10 κμ αποτελεί ένα σοβαρό αγωνιστικό στόχο αλλά και μία ευχάριστη ψυχαγωγική εκδήλωση που σηματοδοτεί το τέλος της χειμερινής περιόδου και το φευγιό του πρώτου «ιδιόρρυθμου» μήνα της άνοιξης του Μάρτη.

Ημερομηνία διεξαγωγής τουη 31η Μαρτίου 2019

Πιστοί στις δεσμεύσεις ότι κάθε χρόνο θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι, περισσότεροι, αποτελεσματικότεροι, σας περιμένουμε και φέτος να συμμετάσχετε στην κοινή μας προσπάθεια, προετοιμασμένοι, δυναμικοί, με βελτιωμένες επιδόσεις, διάθεση για τρέξιμο, περπάτημα, ψυχαγωγία. 

Ο αγώνας μας διεξάγεται σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ, ενώ μας υποστηρίζουν όπως πάντα το Βαλλιάνειο Κληροδότημα και οι χορηγοί μας. Όλοι οι φορείς και όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνδράμουν στην προσπάθειά μας, θα δημοσιοποιούνται κατά περίπτωση σε επόμενες ανακοινώσεις μας, κατά τον αγώνα ή μετά το πέρας αυτού.

Για τις παράλληλες εκδηλώσεις και τα άλλα αγωνιστικά γεγονότα θα υπάρξουν και άλλες προσεχείς αναρτήσεις.

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των δυσκολιών της εποχής αλλά και των πολλαπλών δαπανών του αγώνα φέτος ο Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου θα έχει κόστος συμμετοχής 5 ευρώ για όσους επιθυμούν να χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά. Παρακαλούμε για την άμεση εγγραφή σας, για να έχουμε εικόνα των συμμετοχών.

Ζητούμε την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση

ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:

ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ