Σε όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο ΝΕΟΛ (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 20:57

Σε όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο ΝΕΟΛ (εικόνες)

Οι παίκτες όλων των τμημάτων του ΝΕΟΛ γέμισαν τον αγωνιστικό χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ληξουρίου 

Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε πριν λίγη ώρα τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες του ο ΝΕΟΛ. Οι παίκτες όλων των τμημάτων του ΝΕΟΛ γέμισαν τον αγωνιστικό χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης μας και με τις ευλογίες του π. Νικ.Σωτήρα έκοψαν τις Βασιλόπιτες.

Ο Πρόεδρος του ΝΕΟΛ κ. Βαγγέλης Βολτέρας έχοντας δίπλα του σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας και φυσικά τους παίκτες του, καλοσώρισε τους παρευρισκομενους, ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά για αυτό το λιθαράκι που βάζουν όλο αυτό το διάστημα, τους υπενθύμισε ότι μεθαύριο Κυριακή, τις 2 το μεσημέρι, ο ΝΕΟΛ αντιμετωπίζει μιά δυνατή ομάδα, τον ΑΣ Πέρα και ότι είναι αναγκαία η παρουσία όλων στον αγώνα για να εμψυχώσουμε την ομάδα μας.

Δυό οι πίτες αλλά πολλά τα ....φλουριά. Και επειδή τα φλουριά δεν χωρούσαν στις πίτες, όλοι οι παρευρισκομενοι πήραν από έναν λαχνό και έγινε κλήρωση. Έτσι αρκετοί ήταν αυτοί που έφυγαν λίγο πιο τυχεροί από το Κλειστό.

Καλή χρονιά ΝΕΟΛ. Να είναι γεμάτο το 2019 με υγεία, επιμονή, υπομονή και νίκες.

Από την πολιτική ηγεσία της πόλης μας είδαμε τους: Αντιδήμαρχο Γιώργο Κατσιβέλη και Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης Διονύση Αραβαντινό.

 Πηγή: Lixouri,gr

 

 neol lixouri1neol lixouri2neol lixouri4neol lixouri8neol lixouri11neol lixouri12neol lixouri14neol lixouri19neol lixouri31neol lixouri36neol lixouri38neol lixouri40neol lixouri45neol lixouri46neol lixouri57neol lixouri59neol lixouri61neol lixouri68neol lixouri76


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250