Σάμη: Μοίρασε χαμόγελα, ευχές και χιλιόμετρα ο πρώτος αγώνας δρόμου της αγάπης από τον «Αιγιαλό»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 12:53

 Σάμη: Μοίρασε χαμόγελα, ευχές και χιλιόμετρα ο πρώτος αγώνας δρόμου της αγάπης από τον «Αιγιαλό»

Τον διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής 

 Μοίρασε χαμόγελα, ευχές και χιλιόμετρα ο χθεσινός πρώτος αγώνας δρόμου της αγάπης που διοργάνωσε και πραγματοποιησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης "ο Αιγιαλός".

Τις 11 το πρωϊ συγκεντρώθηκαν στο Λιμάνι της Σάμης, φόρεσαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν μιά υπέροχη διαδρομή με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για να τα προσφέρουν στο Ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς "ο Σωτήρ".

Ξεκίνησαν τρέχοντας παραλιακώς ως την πλαζ και λίγα μέτρα πριν την γέφυρα που κάποτε ένωνε Σάμη και Καραβόμυλο, ανηφόρισαν και ανέβηκαν στον κεντρικό δρόμο. Έστριψαν προς Θρογανο μέχρι το Ξενοδοχείο "Περικλής" και εκεί συνέχισαν επί του κεντρικού δρόμου έως τα Λουτρά Σάμης, στην καντίνα του Ρασσιά.

Έστριψαν και συνέχισαν παραλιακώς από Λιμεναρχείο έως και το σημείο της εκκίνησης και λήξης του αγώνα.

Ταυτόχρονα πραγματοποιηθηκε και μιά μικρή περιπατητική διαδρομή από το Λιμάνι (σημείο που δένει το Ionion Pelagos) έως την καντίνα του Ρασσιά στα Λουτρά και ξανά πίσω.

Δεν ανταποκρίθηκαν πολλοί σε αυτό το κάλεσμα, αλλά πάντα οι λίγοι είναι που κάνουν την διαφορά, εκείνοι που ξέρουν τι θα πει ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

Τους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία τους και τους ευχόμαστε η νέα χρονιά να μας φέρει ανθρωπιά και αγάπη ! Μόνο τότε θα έχουμε τα όπλα για να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο.

Να αναφέρουμε όμως ότι την κίνηση αυτή του ΠΣ "Αιγιαλός" στήριξαν συνεισφέροντας Σαμικοί και Κεφαλονίτες οι οποίοι δεν έτρεξαν. Όπως ο ΑΟ Σάμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Δρακουλόγκωνας και φίλοι του "Αιγιαλού" και της Σάμης.

Χρόνια Πολλά.

Καλή αποκοπή !

agonas aigialos sami16agonas aigialos sami18agonas aigialos sami42agonas aigialos sami52agonas aigialos sami54agonas aigialos sami56agonas aigialos sami64agonas aigialos sami67agonas aigialos sami74agonas aigialos sami89agonas aigialos sami92agonas aigialos sami96agonas aigialos sami127agonas aigialos sami128agonas aigialos sami140agonas aigialos sami144agonas aigialos sami154agonas aigialos sami167agonas aigialos sami168agonas aigialos sami171agonas aigialos sami179

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250