Παλικαρίσια πρόκριση για τον ΑΟΚΙ – Έφερε… εξάρες η Εικοσιμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 16:02

Παλικαρίσια πρόκριση για τον ΑΟΚΙ – Έφερε… εξάρες η Εικοσιμία

Με μια παλικαρίσια ανατροπή ο ΑΟΚΙ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Παλληξουριακός να νικήσει με 2-1 (να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα) και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ εκμεταλλευόμενος τα εκτός έδρας γκολ, καθώς τυπικά γηπεδούχος στο ΔΑΚ Αργοστολίου ήταν η ομάδα από το Ληξούρι. Επί της ουσίας, η ομάδα του Γιώργου Τόγια φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο και πρώτα με τον Γιάννη Βουκελάτο, κατάφερε στο 51' να ισοφαρίσει το σκορ σε 1-1 ( είχε προηγηθεί ο Παλληξουριακός με αυτογκόλ του Κόμητα στο 20').


Το 2-1 που έδωσε τελικά και την πρόκριση στον ΑΟΚΙ, το έκανε ο Βαγγέλης Σπανός στο 70'. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές κακό, εξαιτίας και του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου από τη βροχή.

Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας),Μαρκαντωνάτος Δ., Κλειτογιάννης, Μεσοροπιάν Γ. (Ντόκο Ε.), Σπανός , Κοντοζής, Μοντεσάντος , Κόμητας , Βουκελάτος, (Ζαμπαύτης ), Χαλιώτης , Λαμπρόπουλος , (Τανουσάι) Μολφέτας.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:(Γ. Θωμάς),Λαδας , Γαβαλάς, Κοζομπόλης, Μαυροειδης, Βολίντσκι , Ζερβός , Μαρκάτος Σπ. (Φαρακλός Γ.), Μαρκάτος Σωκ., Καμιναρης (Πρεντάνος Χ.), Κοσμάτος , (Μπεκιαρης ), Λυκούδης.

"Εξάρες" για την Εικοσιμία!

Στις Κεραμειές, η Εικοσιμία έκανε έναν υγιεινό... βροχερό περίπατο και συνέτριψε την Ανωγή με 6-1,σε ένα παιχνίδι που δεν χωράει κριτική, καθώς η ομάδα από τη Λειβαθώ ήταν σαφώς ανώτερη από την αντίπαλό της και στους δύο αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ.

 9307437

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Κονόμης και Πάνος Κορσιάνος και από ένα οι Κωστής Αντωνάτος και Αντώνης Κορσιάνος. Για την Ανωγή είχε μειώσει σε 4-1 ο Ηλίας Αντωνάτος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Εκτός από τα γκολ η Εικοσιμία είχε και δοκάρι με τον Κονόμη.

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Κόρμαλης (65' Βολτέρας), Κορσιάνος Αντ., Αποστολάτος (65' Στεφανάτος), Αντωνάτος Κ. (78' Βιτώρος), Μπούσι, Κορσιάνος Παν., Κονόμης, Γερασιμάτος, Κουλάκης.
ΑΝΩΓΗ:(Γ. Μαλλιώρης), Αντωνέλλος, Αντωνόπουλος, Σαβράμης, Ρουχωτάς, Αδηλίνης, Γιακουμάτος (66' Γερολυμάτος), Μαλλιώρης, Αντωνάτος Ηλ., Μπερδεμπές (52' Μαρούλης), Καλέντζος, Παπαδάτος Διον. (70' Σούπας).




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250