Σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών τριετίας UEFA A - UEFA B - UEFA C

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 10:15

Σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών τριετίας UEFA A - UEFA B - UEFA C

Ανακοινώνεται από την Ε.Π.Ο. η λειτουργία Σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών τριετίας UEFA A - UEFA B - UEFA C σε συνεργασία µε την ΕΠΣ ΚΕΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ.

Η Σχολή θα λάβει χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚΙ.

∆ικαίωµα συµµετοχής έχουν όλοι οι προπονητές που έχουν παρακολουθήσει Σχολή προπονητών της Ε.Π.Ο. µέχρι 31.12.2017 αρκεί να είναι ταµειακώς εντάξει µε τον σύνδεσµο προπονητών που ανήκει ο καθένας και φυσικά προς την ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ.

Οι προπονητές αφού πρώτα καταβάλουν τα παράβολα που αναλογούν στον σύνδεσµο
προπονητών στον οποίο ανήκουν, οφείλουν στη συνέχεια -µαζί µε την αίτηση συµµετοχής, το αποδεικτικό είσπραξης και αντίγραφο του διπλώµατος ή του πιστοποιητικού παρακολούθησης- να καταθέτουν το ποσό που αντιστοιχεί στην Ένωση που διοργανώνει τη Σχoλή.

Υπενθυµίζεται ότι η συµµετοχή σε αυτές είναι απαραίτητη για την έκδοση ταυτότητας τριετίας 2019-2021. Οι αιτήσεις των ενδιαφεροµένων µαζί µε τα λοιπά δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκοµιστούν στα Γραφεία της ΕΠΣΚΙ το αργότερο µέχρι την ∆ευτέρα 26/11/2018 και ώρα 14:00’. Περισσότερες πληροφορίες δίδονται καθηµερινά στο τηλέφωνο της ΕΠΣΚΙ 2671023568(κ. Χρύσα Κοσµάτου).

Με εκτίµηση

proedros