Δημήτρης Ζησιμάτος: «Μπερδεμένος δεν υπήρξα ποτέ… Κινητήριος δύναμη ήταν πάντα η αγάπη μου για την ομάδα και τους παίκτες μου…»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 13:13

Δημήτρης Ζησιμάτος: «Μπερδεμένος δεν υπήρξα ποτέ… Κινητήριος δύναμη ήταν πάντα η αγάπη μου για την ομάδα και τους παίκτες μου…»

Ανακοίνωση απο τον προπονητή της Εικοσιμίας Δημήτρη Ζησιμάτο 

Το πρωί της Δευτέρας πληροφορήθηκα, καθώς δε διαβάζω ιδιαίτερα τις ιστοσελίδες των τοπικών ΜΜΕ, για την ύπαρξη ενός άρθρου στην ιστοσελίδα KefaloniaPress, όπου με χαρακτηρίζει μπερδεμένο για την «κακή» παρουσία της ομάδας μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. 

Έχω διαβάσει πολλά γραφικά κατά καιρούς και γι αυτό δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Θα το κάνω όμως για πρώτη και τελευταία φορά προς αποκατάσταση της αλήθειας και σε ενημέρωση του απλού κεφαλονίτη αναγνώστη.

Στην 14χρονη παρουσία στην ομάδα μου δεν υπήρξα ποτέ μπερδεμένος.

Είχα πάντα την ικανότητα να βλέπω την πραγματικότητα και τις προτεραιότητες και να θέτω στόχους εφικτούς και μακροπρόθεσμους τους οποίους και συνήθως επιτυγχάναμε, η πορεία της ομάδας το αποδεικνύει. Κινητήριος δύναμη ήταν πάντα η αγάπη μου για την ομάδα και τους παίκτες μου, από τους οποίους αντλώ δύναμη.

Μπερδεμένος λοιπόν δεν είμαι. Στόχος είναι η οικονομική επιβίωση του σωματείου, η δυνατότητα συμμετοχής σε ένα υψηλό επίπεδο και η επιστροφή και συνέχεια του έργου μας στα τοπικά πρωταθλήματα όπου ανήκουν όλες οι ομάδες της Κεφαλονιάς, αποφεύγοντας την διάλυση όπως συνέβη σε πολύ μεγάλα σωματεία του νησιού μας. Αυτοί οι οποίοι ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο, ξέρουν.

Τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτουμε, καθώς δεν υπάρχει ο ισχυρός οικονομικά παράγοντας, δεν επιτρέπουν μεταγραφές εκτός νησιού. Έτσι έχω τη μέγιστη τιμή να προπονώ παιδιά απ το νησί μου, που λίγα από αυτά αποζημιώνονται για τις μετακινήσεις τους, ίσως λιγότερα χρήματα από χρήματα που διακινούνται σε κάποιες από τις ομάδες της τοπικής κατηγορίας.

Απεναντίας μπερδεμένο θα χαρακτήριζα τον ανώνυμο συγγραφέα του άρθρου, καθώς γνωρίζω ότι η Κα Χιόνη δε με γνωρίζει ούτε εξ όψεως αλλά δε νομίζω και να έχει παρεβρεθεί ποτέ της σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Θα τον συμβούλευα να αρχίσει να ξεμπερδεύει τον εαυτό του, ξεκινώντας από το να θυμάται να βάζει το όνομά του και την υπογραφή του στα άρθρα του. Τον διαβεβαιώνω αυτόν, φίλους και εχθρούς ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το νησί μας, την ομάδα μας, τους εαυτούς μας.

*ΥΓ: Για το μόνο που ένιωσα μπερδεμένος είναι αν έπρεπε να χάσω αυτά τα 5 λεπτά που χρειάστηκαν για τη σύνταξη αυτής της απάντησης.

Με τιμή

Δημήτρης Ζησιμάτος

 

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250