Κλήρωση ΕΠΣΚΙ Δηλώσεις: Γνωρίζουν τις δυσκολίες, αλλά αισιοδοξούν…

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 00:06

Κλήρωση ΕΠΣΚΙ Δηλώσεις: Γνωρίζουν τις δυσκολίες, αλλά αισιοδοξούν…

Όλοι παραδέχονται ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, ωστόσο η αισιοδοξία για μία καλή χρονιά στο τοπικό μας πρωτάθλημα υπάρχει. Αμέσως μετά την κλήρωση της Α' και της Β' κατηγορίας, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κ. Θέμης Βαλσαμής, ο οποίος έκανε και την κλήρωση, αλλά και οι εκπρόσωποι των ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής


Αξιοσημείωτο είναι πως έστω και την τελευταία στιγμή ο Ηρακλής Πρόννων αποφάσισε να κατέβει στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Θ. Βαλσαμής: «Να έχει επιτυχία στο στόχο που έχει βάλει»

 A108718

Θέμης Βαλσαμής αντιπρόεδρος ΕΠΣΚΙ: « Έγινε η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α' και Β' κατηγορίας και θα ξεκινήσουμε 27-28 Οκτωβρίου στην Α' κατηγορία και η Β' μία με δύο εβδομάδες αργότερα. Εύχομαι στα σωματεία να έχουν υγεία οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες, να έχουν μία σωστή άμιλλα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε και να πάνε όλα καλά και ο καθένας να έχει την επιτυχία στο στόχο του έχει βάλει.

Ν. Φωκάς: «Το πρωτάθλημα της Β' έπρεπε να ξεκινήσει νωρίτερα»

 A108724

Νίκος Φωκάς πρόεδρος Φωκάτων : Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Ευχομαι να μην έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς και να έχουμε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Το πρόβλημα με τη Β' κατηγορία έτσι όπως πάνε τα πράγματα είναι ότι θα ξεκινήσουμε στις 13 Νοεμβρίου. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για μας γιατί ξεκινήσαμε προετοιμασία τον Αύγουστο με αποτέλεσμα να είμαστε τρεισήμισι μήνες σε απραξία. Αυτό δεν είναι σωστό για οποιαδήποτε ομάδα και πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα νωρίτερα.

Κ. Βαρτελάτος: «Να μην εξαθλιωθούμε αγωνιστικά»

 A108741
Κώστας Βαρτελάτος γραμματέας Διλινάτων : «Ευχηθώ να έχουμε ένα ήσυχο πρωτάθλημα με «κατανόηση». Οικονομικά είμαστε εξαθλιωμένοι τουλάχιστον να μην εξαθλιωθούμε και αγωνιστικά. Όχι τιμωρίες, όχι ανταγωνισμοί, όχι βία και εύχομαι ο καλύτερος να πρωταγωνιστήσει γιατί πρωταγωνιστές είναι και εκείνοι που πάνε για πρωτάθλημα και εκείνοι που δεν πάνε. Αρκεί να υπάρχουν παιδιά στο γήπεδο και δίνω μια ευχή αν μπορούσαν όλες οι ομάδες να είχαν πιτσιρίκια στο ρόστερ τους.

Γ. Βαβάσης: «Αποφασίσαμε να κατέβουμε παρά τις δυσκολίες»

 A108743
Γεράσιμος Βαβάσης πρόεδρος Ηρακλή Πρόννων «Να ευχηθώ καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες και καλό κουράγιο. Είναι δύσκολοι καιροί και λεφτά δεν υπάρχουν. Πρέπει να κοιτάξει ο δήμος τα γήπεδα γιατί είναι πρόβλημα μεγάλο., Το δικό μας εκεί στα Τζαννάτα, ούτε για τα πρόβατα δεν κάνει. Με την παρέμβαση του κυρίου Μαζαράκη το σκεφτήκαμε πιο ώριμα και αποφασίσαμε τελικά να κατέβουμε παρά τις δυσκολίες τις μεγάλες»

Δ. Κουμαριώτης: «Δεν μας αγχώνει που μας θεωρούν φαβορί»

 A108745
Δημήτρης Κουμαριώτης πρόεδρος ΑΕΚ: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ελπίζω όλοι οι φορείς να βοηθήσουν γι αυτό. Δεν αγχονόμαστε που μας θεωρούν το φαβορί. Μπάλα θα παίξουμε και ο,τι βγει».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250