Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής στον Inkefalonia 89,2 για την Εικοσιμία και το «μπλέξιμο» με τους ομίλους της Γ΄ Εθνικής (Ηχητικό)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 11:27

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής στον Inkefalonia 89,2 για την Εικοσιμία και το «μπλέξιμο» με τους ομίλους της Γ΄ Εθνικής (Ηχητικό)

 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής, μίλησε την Παρασκευή στην εκπομπή του Inkefalonia Radio 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή για την «εμπλοκή» της Εικοσιμίας στον 7ο ομιλο της Γ’ Εθνικής. 

Έναν όμιλο που δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα στην ομάδα της Κεφαλονιάς, διότι δεν έχει προκύψει με γεωγραφικά κριτήρια, κάτι που αναγκάζει την Εικοσιμία και να αυξήσει το μπάτζετ της, αλλά και την «ταλαιπωρία» της, καθώς για να φτάσει να δώσει τους αγώνες, θα χρειαστεί πολύωρες μετακινήσεις και συνεχείς διανυκτερεύσεις.

Το αίτημα για οικονομική ενίσχυση που έχει μείνει - ακόμη -  αναπάντητο 

Ο κ. Βαλσαμής, τόνισε πως έχει αποστείλει από τις 19 Ιουλίου και πριν δημιουργηθούν οι όμιλοι,  αίτημα στην ΕΠΟ για οικονομική ενίσχυση της ομάδας της Κεφαλονιάς (να αναλάβουν τα χρήματα για διαιτητές παρατηρητές), εντούτοις μέχρι και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου δεν είχε πάρει κάποια απάντηση για το αν η ΕΠΟ αποδέχεται αυτό το αίτημα.

«Οι όροι είναι πολύ δυσμενείς για κάποια σωματεία με την αναδιάρθρωση των ομίλων» ήταν τα λόγια του κ. Βαλσαμή: «Το σκεπτικό τους ήταν να μοιράσουν τις νησιωτικές ενώσεις και κυρίως των Δωδεκανήσων, με τις ομάδες της Πελοποννήσου».

«Θέλω να ελπίζω ότι με κάποιο τρόπο θα ενισχύσουν τις ομάδες και θα χρυσώσουν το χάπι. Διότι αν μείνουν έτσι τα πράγματα είναι πολύ πιθανό κάποιες ομάδες να έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα μετά από κάποιες αγωνιστικές» ήταν τα λόγια του.

Βέβαια, ήδη οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν και δεν υπάρχει κάποια απάντηση από την ΕΠΟ. Ο κ. Βαλσαμής πιστεύει ότι «πρέπει να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους».
Καταλήγοντας στην συνέντευξη ο κ. Βαλσαμής αναφέρθηκε και στο 1ο σούπερ καπ Κεφαλονιάς το οποίο προγραμματίζεται για τις επόμενες εβδομάδες ανάμεσα στον Κυπελλούχο Κεφαλονιάς (Παλληξουριακό) και την πρωταθλήτρια της Κεφαλονιάς (Εικοσιμία).