Μπήκαν στον Οκτώβρη με… 8άρα τα Φωκάτα! (photos + video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 20:14

Μπήκαν στον Οκτώβρη με… 8άρα τα Φωκάτα! (photos + video)

Εντυπωσιακή ήταν η ομάδα των Φωκάτων στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της στο Κύπελλο ΕΠΣΚΙ, καθώς επιβλήθηκε με... 8-0 της φιλότιμης Ερύσσου στο γήπεδο των Κεραμειών. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ουσιαστικά, τα Φωκάτα όχι μόνο εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε μία τυπική διαδικασία, αλλά έκαναν και μία επίδειξη δύναμης, δείχνοντας πως φέτος η ομάδα του Μιχάλη Αθηναίου και του Νίκου Φωκά, θα είναι σαφώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Στο παιχνίδι δεν χωράει κριτική, τα Φωκάτα μπήκαν με... άγριες διαθέσεις και από το πρώτο ημίχρονο είχαν βάλει την υπόθεση πρόκριση στο τσεπάκι, καθώς προηγήθηκαν με 5-0 (αυτογκόλ ο Ταβάνι στο 17', Σταμένης στο 19' και 21', Αλεξάτος στο 29' και Σαρλάνης στο 41').

Στην επανάληψη τα Φωκάτα δεν... έσβησαν τις μηχανές και εκτός από τα τρία γκολ που σημείωσαν (Αλεξάτος στο 54', Σαρλάνης στο 60' και Βανδώρος στο 70') είχαν και δύο δοκάρια.

ΦΩΚΑΤΑ: Δίλαλος, Αυγουστάτος, Σέρρας, Βαλλιανάτος (46' Βανδώρος), Αντωνίου, Σαρλάνης, Κόμητας, Πολυδωράτος, Στεμάνης, Γαλιατσάτος, Αλεξάτος.
ΕΡΥΣΣΟΣ: Καμπανός, Ταβάνι Ε., Ζαμπέλης, Ταβάνι Γ.,μ Καψάλης, Παπά, Καψάλης Δ., Κουταλάς, Κοψίνης, Σκιαδαρέσης.

Στο παιχνίδι που άνοιξε σήμερα το μεσημέρι την αγωνιστική του Κυπέλλου, ο Οδυσσέας Ιθάκης έφυγε με τη νίκη από τα Μακρυώτικα επικρατώντας του Πυλαριακού με 3-1.

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή των Φωκάτων Μιχάλη Αθηναίου, αλλά και τις φωτογραφίες από τον αγώνα
https://www.youtube.com/watch?v=qxsM9xZnMaQ




00 inkefalonia general ad 300X250