Τα αποτελέσματα στον 30ο Λειβαθώνιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 19:02

Τα αποτελέσματα στον 30ο Λειβαθώνιο

 

 Η οργανωτική επιτροπή του 30ου Λειβαθώνιου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους του εθελοντές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας και κυρίως όσους συμμετείχαν και υποστηρίζουν θερμά τον θεσμό κάθε χρόνο.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :
Τον κ. Γιάννη Γκανά για την μπλούζα
Τον κ. Πολλάτο για την ευγενική χορηγία στα φρούτα
Την κ. Νίτσα Ορφανού για την ευγενική χορηγία των νερών
Τον κ. Παναγή Νικολάτο για την τεχνική υποστήριξη
Τον Γιατρό του Αγώνα κ. Νικόλα Παπαντωνίου
Την κ. Κατερίνα Φωκά που θα φιλοξενεί και θα διανέμει τον Ιατρικό Εξοπλισμό
Τέλος, ευχαριστούμε τα sites www.inkefalonia.gr; https://sportsthea.blogspot.com; www.kefaloniamas.gr; www.kefalonitis.com; που υποστήριξαν τον 30o Λειβαθώνιο

Το έπαθλο Λίλιαν Βεργωτή, το οποίο απονέμεται σε άτομο που έχει προωθήσει τον αθλητισμό ή έχει διακριθεί για την κοινωφελή του δράση απονεμήθηκε φέτος στον κ. Φάνη Μπαλάσκα. Ο κος Μπαλάσκας, στα 30 χρόνια του θεσμού έχει στηρίξει πολλαπλώς τον Λειβαθώνιο και έχει υπάρξει παράδειγμα προς όλους για το τι σημαίνει εθελοντισμός.

Μέρος των εσόδων από τις συνδρομές διατέθηκε στο να προμηθευτεί ο Σύλλογος απαραίτητο σύγχρονο και εξειδικευμένο Ιατρικό Εξοπλισμό, το οποία – όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια των απονομών – διατίθεται για χρήση σε όλους τους αγώνες δρόμου της Κεφαλονιάς.

Επίσης, χορηγήθηκαν στην Γ.Ε. Κεφαλληνίας διακριτικά φανελάκια για χρήση σε παιδικούς αγώνες στίβου

Το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί, όπως έχει δεσμευτεί ο Σύλλογος, σε ένα μεγαλύτερο έργο που αφορά την αναβάθμιση του Γηπέδου των Κουρκουμελάτων.

Καθώς τα έσοδα είναι περιορισμένα, και ενώ η οργανωτική επιτροπή προσπαθεί όσο μπορεί να χρησιμοποιεί χορηγίες για τις δαπάνες, είναι αναμενόμενο η υλοποίηση των έργων να μην γίνεται κάθε χρόνο παρα μόνο όταν έχει συγκεντρωθεί ένα ικανό ποσό ώστε το έργο που θα πραγματοποιηθεί να είναι αξιόλογο και χρήσιμο.

Από την σύσταση του Συλλόγου υποβάλλονται ετήσια οι φορολογικές δηλώσεις και είναι στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει να τις δει.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στο παρακάτω link
http://www.leivathonios.com/αποτελέσματα/

 




00 inkefalonia general ad 300X250