Ο Δημήτρης Ζησιμάτος στον Inkefalonia 89,2: Το πρωτάθλημα, το παράπονο και το μέλλον στην Γ’ Εθνική!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 18:33

Ο Δημήτρης Ζησιμάτος στον Inkefalonia 89,2: Το πρωτάθλημα, το παράπονο και το μέλλον στην Γ’ Εθνική!

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Εικοσιμίας «άνοιξε την καρδιά του» 

 O προπονητής της Εικοσιμίας Δημήτρης Ζησιμάτος , μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ από την ομάδα του.

Ο Δημήτρης Ζησιμάτος, αφού ευχαρίστησε τους παίκτες του για την σπουδαία αυτή επιτυχία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος που ανοίγει τον δρόμο για την συμμετοχή της Εικοσιμίας στην Γ΄ Εθνική, μίλησε με παράπονο για την κατάσταση που επικρατεί στο τοπικό ποδόσφαιρο, την υποστήριξη (σε επίπεδο παρουσίας στο γήπεδο) που δεν ένιωσε φέτος προς την ομάδα του, από ανθρώπους της περιοχής του.

Μίλησε επίσης για το μέλλον του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου και της ομάδας του μέσα από τις ακαδημίες, αλλά και το μέλλον της Εικοσιμίας στην Γ’ Εθνική και την προσπάθεια που πρέπει να γίνει ώστε ο σύλλογος από την Λειβαθώ να καταφέρει να αγωνιστεί εκεί…

Και όπως το είχε πει ο μεγάλος Τσόλο Σιμεόνε : «Ευχαριστώ τις μανάδες   για τα μεγάλα... αυγά των παικτών» έτσι και ο Δημήτρης Ζησιμάτος με την ίδια ακριβώς δήλωση σκιαγραφεί με … τρελή χρονιά για την Εικοσιμία που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και το πρωτάθλημα του 2018.  Το τρίτο την τελευταία επταετία!

Παρακάτω η συνέντευξή του 

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250