Ευχαριστήριο διοργανωτών 8ου Βαλλιάνειου αγώνα δρόμου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 16:03

Ευχαριστήριο διοργανωτών 8ου Βαλλιάνειου αγώνα δρόμου

O «8ος ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ», στον οποίο συμμετείχαν 300 δρομείς, περιπατητές και παιδιά, σε όλα τα αγωνιστικά δρώμενα, έκλεισε και φέτος την αυλαία του με δράση, κέφι, χαρά και ρεκόρ.

Αφού πέρασε τα «επτά χρόνια φαγούρα» κομβικό σημείο των δεσμεύσεων, ο γάμος όλων ημών με τον κόσμο και τον θεσμό απέδειξε ότι αντέχει. Άλλωστε όσο υπάρχει αγάπη δεν παραιτείσαι, προσπαθείς κι επιμένεις. Κι εμείς γκρινιάζουμε, κουραζόμαστε, βαριόμαστε, τσακωνόμαστε, γυρεύουμε παύση και ανανέωση αλλά η αγάπη μας για αυτόν αγώνα, κρατά τα γκέμια, φυλά τα έρμα, αξιοποιεί τις εφεδρείες δυνάμεων ώστε να μένουμε πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας.

Ευχαριστούμε ειλικρινά τους «φίλους και συγγενείς» όλους αυτούς που στηρίζουν και πιστεύουν «σε αυτή την σχέση, σε αυτό τον γάμο…», που σηκώνουν όταν πέφτουμε ,μας νουθετούν όταν παραφερόμαστε μας υπενθυμίζουν αυτά που μας ενώνουν όσα περάσαμε παρέα….  

Και τώρα ας σοβαρευτούμε!

Ευχαριστούμε καταρχήν –«εκτός ημερησίας διάταξης»-καθώς αν και δεν συνδιοργάνωσε, την ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ η  πάντα στέκεται δίπλα μας με απόλυτη χαρά και υπέρμετρη προθυμία, αρωγός σε κάθε προσπάθεια, ως ορίζει ασφαλώς ο Καπετάνιος της ο Αντιπεριφερειάρχης κος Παναγής Δρακουλόγκωνας.Τον ευχαριστούμε από καρδιάς γιατί παραμένει απλός, προσιτός και δεκτικός σε όλους όσους αιτούνται της βοήθειάς του.

Εν συνεχεία ευχαριστούμε όσους παραμένουν πλάι μας και συνεργάζονται μαζί μας για την υλοποίηση της εκδήλωσης δηλαδή την ΚΕΔΗΚΕ και όλα τα μέλη της και τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ με όλα τα μέλη του αλλά και όλους όσους στήριξαν στην προσπάθεια μας. Ελπίζουμε πως όλοι ανταμειφθήκαμε ψυχικά και ηθικά με την πολυπληθή παρουσία του κοινού αυτών που είτε παρέμειναν ως θεατές ή συμμετείχαν σε όλα τα δρώμενα.

Ειδικότερα και πιο αναλυτικά ευχαριστούμε (σε τυχαία σειρά):

Την ΚΕΔΗΚΕ και τον υπεύθυνο αυτής κο Κωνσταντάκη, για την διάθεση των τραπεζιών του βάθρου και της εξέδρας, όπως κάθε χρονιά.

Τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς και τα μέλη του που συμμετείχαν με πλήθος αθλητών του στην διοργάνωση.•

Τον μεγάλο χορηγό του αγώνα μας τον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και ειδικά τον κο Μιχαλάτο Θεόφιλο, που παραμένει επί πέντε έτη δίπλα μας και σχεδόν εργολαβικά συνμβάλει στην κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των εξόδων της διοργάνωσης στηρίζοντας επί της ουσίας την άθληση και την ψυχαγωγία των συμπολιτών μας.

Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και το Βαλλιάνειο κληροδότημα που επίσης κάλυψαν λίαν σημαντικό μέρος των εξόδων. Το κληροδότημα συνεισφέρει από γενέσεως του αγώνα ενώ τα ιχθυοτροφεία, και δει ο Βαγγέλης Βολταίρας, στέκονται δίπλα μας σε κάθε αγωνιστική μας πρωτοβουλία.•Τα ιχθυοτροφία Κεφαλονιάς αποδεικνύουν εμπράκτως σε διάφορα αθλητικά δρώμενα ότι αποτερούν με εταιρεία με λίαν υψηλό συναίσθημα κοινωνικής ευθύνης.


Τις εταιρείες KEFALONIAN LINES, πάντα δίπλα μας και όχι μόνο σε αγώνες  και τα ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς που παρείχαν διευκολύνσεις στην διακίνηση των αθλητών.


  • • Τον Κωσταντίνο Πρέτζα και την ομάδα του που μερίμνησε με υψηλή περιβαλλοντική ευαισθησία όπως πάντα τον χαρακτηρίζει για την συλλογή των πλαστικών φιαλών από τα νερά που απέρριπταν οι δρομείς κατά την διαδρομή

    Τον Αστυνομικό Δ/ντη Κεφαλληνίας και το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου για τις άψογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την ιδιαιτέρως πρόθυμη συνεργασία τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από την υποδειγματική παρουσία τους.

Τον Παναγή Ατσάρο και την Επτανησιακή Συρματουργία, τον Παναγή σαν άνθρωπο πρωτίστως, έναν άνθρωπο που δεν ξεχνά αρχές και αξίες , έναν Άνθρωπο που τον ευχαριστούμε περισσότερο γι αυτό που είναι για όσα κάνει και δεν φαίνονται, παρά για την χορηγία καθεαυτή. Ευχόμαστε ο θεός να τον έχει καλά και η επιστήμη ει δυνατό να «τον κλωνοποιήσει…|»

 Το ξενοδοχείο tourist που ανταποκρίθηκε στα αιτήματά μας για φιλοξενία ή οικονομικές διευκολύνσεις στους αθλητές

Το ξενοδοχείο Μουίκης που επίσης συμβάλει με ιδιαίτερη χαρά στην κατάλυση των αθλητών μας.


  • Την εταιρεία «Γιακουμάτος-service vw-group» που επί δύο συναπτά έτη προσφέρει αποτελεσματική βοήθεια στην εκδήλωσή μας.

Την πολυβραβευμένη Σχολή της Όλγας Γαλιατσάτου (ART •&STYLE DANCESTUDIO-Αργοστόλι), για το άρτιο θέαμα που μας παρουσίασαν , μία υπέροχη νότα δροσιάς σε μία ζεστή και εγκάρδια ατμόσφαιρα.

Τον Κώστα Κούρο  για την συνεισφορά του στην σήμανση της διαδρομής των 10 κμ

Τον Chris Phillips και τους Άγγλους της ομάδας του, συμμαχοι πάντα στους αγώνες μας,  οι οποίοι μερίμνησαν για την παραλαβή του σχετικού υλικού και την δημιουργία των σταθμών τροφοδοσίας των αθλητών με νερό κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα.•

Το χρυσοχοείο «ΦΩΚΑΣ-ΚΟΣΜΗΜΑ» και τον Φωκας Γιώργο που μας στήριξε οικονομικά.

Την εταιρεία S4S και τον Διονύση Σταθάτο για την άψογη εποπτεία του αγώνα και την διάθεση προσωπικού για την υποστήριξη της τροχαίας.


  • Τον ιστορικό σύλλογο Μπάλο και τους 42 εξαιρετικούς χορευτές και χορεύτριες του, που συνταίριαξαν αρμονικά και επιτυχημένα την άθληση με την παράδοση ξεσηκώνοντας το κοινό.

Τα χαριτωμένα μικρά μας, μαθητές και μαθήτρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, για το ευφάνταστο χορευτικό τους πρόγραμμα.

Το κατάστημα «ΜΑΝΤΟΛΑ» πάντα δίπλα μας, πάντα κοντά στην άθληση, πάντα ποιοτικό, οργανωμένο, άρτια παραδοσιακό, με μεράκι και χαμόγελο από ολη την ομάδα του.

Τους Ελένη Μαρκάτου, Γιωργία Κοσμετάτου και Βίκυ Σίμου, για την άψογη γραμματειακή υποστήριξη και την υποδοχή των αθλητων..

Τον Παύλο Γοργιανίτη «EPATHLA OLYMPUS» για τις διευκολύνσεις, τις προσφορές και την άριστη συνεργασία του αλλά και την φοβερή αψίδα του!!!!!! Εκπληκτικό δώρο, Παύλο μου. Θα γεράσουμε παρέα κάνοντας Βαλλιανείους, φαφούτηδες, με παρκισον, εγκεφαλικά και ότι συνεπάγεται…. ελπίζουμε βέβαια μην ξεχάσουμε λόγω αλτσχάιμερ όσα κατά καιρούς έχεις κάνει για εμάς.



  • Την Αθηνά Καρούση για το σήμα του 8ου Βαλλιανείου που κοσμεί τα τελευταία χρόνια τα μετάλλια μας

Όλα τα γυμναστήρια και τους συλλόγους που συμμετείχαν ως ομάδες με τους αθλητές τους στην διοργάνωση.

Τον Σάκη Βούτο και την Κατερίνα Φωκά που παρουσίασαν με ζήλο την διοργάνωση καθ΄ όλη την διάρκειά της παρά τις δυσκολίες της και τις πολλαπλές απαιτήσεις των παράλληλων δρώμενων

Για την οικονομική ή υλική βοήθειά τους:

τον κο. Κατσιβέλη «INTERNET KAFE “Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ”»

το κομμωτήριο «ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΩ»

Την επιχείρηση ενοικιάσεως οχημάτων «BLUE SEA»

Τον φούρνο «Ο ΚΑΛΟΥΡΗΣ-Δ&Β.ΜΕΤΑΞΑΣ»  που συνεισφέρει σχεδόν σε όλα τα δρομικά γεγονότα και τον φίλο αυτού τον Τιγρούλη, φίλοι αδελφικοί, που κάνουνε πολύ παρέα…

το Αρχιτεκτονικό Γραφείο του Γ&Π Βασιλάτου

9 . την SEA KAYAKING KEFALONIA

Το κατάστημα «OZZIE FASHION»

Όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν την προσπάθεια μας από το ξεκίνημά μας αλλά και την ημέρα του αγώνα κάθε χρόνο εκεί πάντα με καλά λόγια. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!

Επίσης ευχαριστούμε θερμά, όλους επισήμους και εκπροσώπους φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όσους αθλοθέτησαν τους νικητές. Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους εθελοντές μας διότι χωρίς την παρουσία και την συνεισφορά τους δεν θα υπήρχε δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσπάθειάς μας και κυρίως εσάς, μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μη, που ήρθατε στον αγώνα μας προκειμένου να τρέξετε (και από άλλα μέρη της Ελλάδας), να περπατήσετε ή να παρακολουθήσετε την προσπάθειά μας οπλίζοντάς μας με ζήλο ενθουσιασμό και κίνητρο να συνεχίσουμε και του χρόνου.


Επισημαίνουμε ότι το βραβείο της πολυπληθέστερης συμμετοχής έλαβε και φέτος ο Σύλλογος in shape, με την πολυπληθή κατακόκκινη ομάδα της Ελευθερίας Τζωρτζάτου. Πολλά συγχαρητήρια Ρίτσα και του χρόνου τριπλάσιοι!

Οργανωτική επιτροπή ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ




00 inkefalonia general ad 300X250