Κάλεσμα από τον Κεφαλληνιακό Όμιλο Μπριτζ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 17:55

Κάλεσμα από τον Κεφαλληνιακό Όμιλο Μπριτζ

“Το μπριτζ είναι το πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει βρει ο άνθρωπος”

 Παίξε Μπριτζ ♠

“Το μπριτζ είναι το πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει βρει ο άνθρωπος”. Σόμερσετ Μομ

Είναι το “χόμπι – κόλλημα”. Το Μπριτζ είναι ένα παιχνίδι με χαρτιά αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Βάση του παιχνιδιού είναι το ζευγάρι και παίζεται με 4 άτομα.

Όποια ηλικία κι αν έχεις, μπορείς να παίξεις. Το Μπριτζ απευθύνεται σε όλους, γυναίκες, άντρες και παιδιά. Είναι μια δημιουργική απασχόληση που αμβλύνει το χάσμα των γενεών, μια ψυχαγωγία που ενώνει τους ανθρώπους. Σε πολλές χώρες είναι μάθημα στα σχολεία.

Παίζεις το μοναδικό παιχνίδι της τράπουλας που δεν είναι τζόγος. Δε χρειάζεται να ξέρεις κανένα παιχνίδι με τράπουλα για να μάθεις Μπριτζ, αλλά – και το σημαντικότερο – αν έχεις πάθος, με οποιοδήποτε επικίνδυνο (οικονομικά) παιχνίδι με χαρτιά, το ξεχνάς, αφού το Μπριτζ μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου.

Ασκείς το μυαλό σου. Σε λίγο μόνο χρόνο το Μπριτζ βελτιώνει τη μνήμη σου εντυπωσιακά. Και όχι μόνο: από επιστημονικές έρευνες έχει αποδειχτεί ότι το Μπριτζ καταπολεμά το Alzheimer και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Έλα και συ! ♥

Έχεις την καλύτερη, αλλά και την πιο φθηνή διασκέδαση. Παίζοντας Μπριτζ θα βρεθείς μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, περνώντας μερικές ευχάριστες και δημιουργικές ώρες.
Βρίσκεις παρέα, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, δημιουργείς νέες παρέες.

Επικοινωνείς σε μια παγκόσμια γλώσσα, που σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Συναγωνίζεσαι μαζί τους παίρνοντας μέρος σε Πανελλήνιους αγώνες, αλλά και Διεθνείς, ζωντανά ή από το Διαδίκτυο.

Είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις τις ομορφιές κάθε τόπου. Με το μυαλό σου μπορείς να γυρίσεις όλον τον κόσμο! Κάθε σωματείο διοργανώνει εκδρομικά τουρνουά, με ειδικές παροχές στους αθλητές, όπως μειωμένες τιμές σε ξενοδοχεία, εορταστικά δείπνα μετά τους αγώνες, ξεναγήσεις στους τόπους των διοργανώσεων, έπαθλα, αναμνηστικά δώρα κλπ.
Διακρίνεσαι. Το Μπριτζ είναι το μόνο παιχνίδι που γρήγορα ένας νέος παίκτης έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει έναν πρωταθλητή, να νιώσει τη χαρά της νίκης απέναντι στον πρωταθλητή.

Ξεκίνα τώρα! ♣

Παίξε μπριτζ όπου και όποτε θέλεις! Υπάρχουν πάνω από 65 ενεργά αθλητικά Σωματεία, σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Κάθε χρόνο αυξάνονται στη χώρα μας οι άνθρωποι που γνωρίζουν από κοντά τον συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ και γίνονται ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Συντονισμένες σειρές μαθημάτων θα ξεκινήσουν και στην Κεφαλλονιά, όπου σε τμήματα των 20-25 ατόμων παίζεις μπριτζ από την πρώτη στιγμή.

Μπριτζ μια ψυχαγωγία με... προνόμια! ♦

Το Μπριτζ δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι άθλημα πλήρως αναγνωρισμένο από το κράτος και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Κάθε αθλητής του Μπριτζ έχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και, σε περίπτωση που διακριθεί, ατομικά ή σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, δικαιούται στο ακέραιο όλα τα προνόμια που παρέχει η Ελληνική Πολιτεία στους Πρωταθλητές της χώρας μας (άδειες, εγγραφές σε ΑΕΙ, ΤΕΙ κλπ).

Βγες από το σπίτι!

Μπες στον συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ!

Ακόνισε το μυαλό σου, διασκέδασε, γνώρισε νέα πανέμορφα μέρη στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ανάπτυξε την κοινωνικότητά σου, δημιούργησε νέες ενδιαφέρουσες φιλίες!

Τηλεφώνησε τώρα στο 698 046 4709 και γράψου στην παρέα του ΚΕΦ.ΟΜ ( Κεφαλληνιακός Όμιλος Μπριτζ ).

Επισκέψου την ιστοσελίδα learn.hellasbridge.org ήτηλεφώνησε στην Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ (www.hellasbridge.org) στα 2107480400 - 1 -2, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 για περισσότερες πληροφορίες

Σε περιμένουμε...




00 inkefalonia general ad 300X250