Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο «Άννα Πολλάτου» για το Airport Run της Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 12:33

Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο «Άννα Πολλάτου» για το Airport Run της Κεφαλονιάς

Το Airport Run της Κεφαλονιάς, είναι γεγονός! 

Δωρεάν μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο «Άννα Πολλάτου»

Δωρεάν πάρκινγκ για όλους

Την Κυριακή 11 Μαρτίου στο αεροδρόμιο «Άννα Πολλάτου», αθλητές από όλη την Ελλάδα και κάτοικοι της Κεφαλονιάς θα συμμετάσχουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου για καλό σκοπό! Η Fraport Greece διοργανώνει έναν πρωτότυπο αγώνα με διαδρομές 5χλμ και 10 χλμ. αποκλειστικά εντός του αεροδρομίου ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον αγώνα 1000 μέτρων. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε». 

Όσοι επιθυμούν  να συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου στο αεροδρόμιο αύριο Κυριακή 11 Μαρτίου θα μπορούν να μεταφερθούν δωρεάν, στο αεροδρόμιο αλλά και να επιστρέψουν μετά το πέρας των αγωνιστικών διαδικασιών, από Πούλμαν που θα αναχωρήσει ώρα 9.30 π.μ. από την στάση στο Νάπιερ έμπροσθεν της παιδικής χαράς (οδός χαροκόπου).

Και στις 2 μ.μ. θα επιστρέψει λεωφορείο στο ίδιο σημείο, μεταφέροντας από το αεροδρόμιο όσους αθλούμενους το επιθυμούν, ενώ για όσους χρησιμοποιήσουν δικά τους οχήματα, θα διατεθεί δωρεάν ο χώρος στάθμευσης.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα υπάρξει και αθλητική- δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά (kids athletic).

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν η Aegean Airlines και τα ξενοδοχεία Alley Hotel, Ionian Plaza Hotel και Mouikis Hotel που εξασφάλισαν ειδικές τιμές για του συμμετέχοντες στο Airport Run της Κεφαλονιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση

http://www.oloimaziboroume.gr/ και στο www.viva.gr στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/aerodromio-kefalonias/fraport-airport-run/

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται και την ημέρα του αγώνα.

airport run Kefalonia 70100




00 inkefalonia general ad 300X250