Σπύρος Σολωμός: «Είμαστε “ομάδα” μέσα και έξω από τα γήπεδα»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 12:28

Σπύρος Σολωμός: «Είμαστε “ομάδα” μέσα και έξω από τα γήπεδα»

Ο πρόεδρος του ΑΟ Πρόννοι,  μιλάει για την «μαγική» ποδοσφαιρική σεζόν που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους...

 Μιλώντας στον Inkefalonia 89,2 και στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, ο πρόεδρος του ΑΟ Πρόννοι Σπύρος Σολωμός, αποκαλύπτει το … μυστικό της εξαιρετικής εφετινής πορείας της ομάδας του. 

Η ομάδα των Πρόννων, έχει εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ, ενώ και στο πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 2η θέση!

Ποιο όμως είναι το μυστικό αυτής της εξαιρετικής πορείας; «Το μυστικό μας είναι ότι είμαστε “ομάδα” μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους» τονίζει ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Σολωμός, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες τους κατέστρωσε πριν λίγα χρόνια το σχέδιο… αναστύλωσης της ποδοσφαιρικής ομάδας των ΑΟ Πρόννων και τα κατάφερε περίφημα.

Και όπως βλέπετε στην βασική φωτογραφία, από την απονομή του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας που έπαιζε πέρσι κατά την ετήσια γιορτή της ΕΠΣΚΙ, τα βήματα είναι συνεχόμενα. Πέρσι πρωταθλητές στην Β' κατηγορία,φέτος πρωταγωνιστές στην Α'΄και στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία! 

Άλλωστε όπως τονίζει ο κ. Σολωμός: «Δεν θέλαμε μόνο μία ομάδα από καλούς ποδοσφαιριστές, θέλαμε και μία ομάδα από καλά παιδιά που να τηρούμε το fair play. Και σε αυτό το κομμάτι, τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά. Και πάντα στόχος μας ήταν να βγάζουμε νέα παιδιά που να στελεχώνουν την μεγάλη ομάδα».

Τι ωραίες κουβέντες, λοιπόν, από μία ομάδα που αποτελεί την ομορφότερη ιστορία της εφετινής ποδοσφαιρικής σεζόν.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Σπύρου Σολωμού. 

https://www.youtube.com/watch?v=XPEstq7_yqc