Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος θα βραβευτεί στη Γιορτή των Κορυφαίων αθλητών από τον ΠΣΑΤ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 22:45

Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος θα βραβευτεί στη Γιορτή των Κορυφαίων αθλητών από τον ΠΣΑΤ

Στα Ανερχόμενα Ταλέντα του Ελληνικού Αθλητισμού

Ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού αθλητισμού, πράξεις κοινωνικής προσφοράς και ήθους, συνολικής προσφοράς στον αθλητισμό, θα τιμηθούν σε Ειδικές Βραβεύσεις στην ετήσια Γιορτή Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού που διοργανώνει για 64η χρονιά ο ΠΣΑΤ, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet).

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, αποφάσισε να βραβεύσει:

*Τους αθλητές Χιονοδρομίας και Διάθλου, Απόστολο Αγγέλη και Μαρία Τσακίρη, για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και διακρίσεις, με τον πρώτο να έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 για δεύτερη φορά μετά το 2014, με Ειδική Τιμητική Διάκριση.

*Τον αθλητή της Πάλης, Γιώργο Πιλίδη (μαζί με τα φετινά, 6 συνολικά μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Παίδων), τον αθλητή της Άρσης Βαρών, Βαγγέλη Γαλιατσάτο (2 ασημένια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων και 3 συνολικά μετάλλια στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, φέτος) και τον αθλητή του Στίβου, Μίλτο Τεντόγλου (χρυσό μετάλλιο στο Μήκος, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων και 4η καλύτερη επίδοση στον κόσμο φέτος), ως Ανερχόμενα Ταλέντα του Ελληνικού Αθλητισμού.

*Τον παλαίμαχο αθλητή του Μπάσκετ, Σάκη Τζαλαλή, για την ηρωική του πράξη το περασμένο καλοκαίρι να σώσει από πνιγμό συνάνθρωπο μας, με Ειδική Τιμητική Διάκριση Κοινωνικής Προσφοράς.

*Την 12μελή οικογένεια Τσορτανίδη, (ο πατέρας Δημήτρης και η μητέρα Δέσποινα, ο 13χρονος Σταύρος, η 12χρονη Μαρία, ο 10χρονος Ραφαήλ και η 9χρονη Αγάπη ασχολούνται με τον Στίβο, ο 18χρονος Παναγιώτης με το Ποδόσφαιρο, ο 16χρονος Λεωνίδας και ο 15χρονος Πέτρος με την Ιστιοπλοϊα, ενώ εκκολαπτόμενοι στον αθλητισμό είναι η 6χρονη Φιλαρέτη και οι 4χρονοι Νεκτάριος και Εύχαρις), με το Έπαθλο Κοινωνικής Προσφοράς.

*Τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη, για την πολύπλευρη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, με δράσεις και εκδηλώσεις εθελοντισμού, με το Έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους.

*Τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοϊας Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) Ιωάννη Μαραγκουδάκη, για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα της Ιστιοπλοϊας, με Ειδική Τιμητική Διάκριση.

Την ετήσια γιορτή «Αθλητικά Βραβεία 2017» του ΠΣΑΤ, θα τιμήσει και φέτος με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

• Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρία «Stoiximan.gr».
Χορηγός της εκδήλωσης είναι η αεροπορική εταιρία AEGEAN.

zougla.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250