Και με τη... βούλα στη Φούλαμ ο Καραγκούνης!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 19:53

Και με τη... βούλα στη Φούλαμ ο Καραγκούνης!

Παίκτης των "κότατζερς" θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Γιώργος Καραγκούνης, που ανακοινώθηκε την Τρίτη από τον αγγλικό σύλλογο. Το νούμερο "14" θα φορά ο Έλληνας μέσος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φούλαμ, ο 35χρονος μέσος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

"Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα στη Φούλαμ και είμαι ενθουσιασμένος από τη νέα πρόκληση που έχω στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ανυπομονώ να δουλέψω υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Γιολ και να παίξω δίπλα σε μερικούς φανταστικούς παίκτες που υπάρχουν στον σύλλογο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Καραγκούνης.

"Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει μεγάλη εμπειρία από συμμετοχές σε διεθνείς και διασυλλογικές διοργανώσεις και είμαι χαρούμενος που θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν", τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Μάρτιν Γιόλ στην ιστοσελίδα της Φούλαμ.

Η ανακοίνωση των "κότατζερς":

"Η Φούλαμ ανακοινώνει με ενθουσιασμό την μεταγραφή του Γιώργου Καραγκούνη με ελεύθερη μεταγραφή μέχρι το τέλος της χρονιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ξεκίνημά της η ανακοίνωση τους οι Λονδρέζοι, οι οποίοι στη συνέχεια φιλοξενούν μακροσκελή αναφορά στον αρχηγό της Εθνικής.

«Ο 35χρονος μέσος είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, όπου έχει κάνει 120 συμμετοχές. Ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004. Ο Καραγκούνης έπιασε τον παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ελλάδα τον προηγούμενο Ιούνιο, σκοράροντας το μοναδικό γκολ απέναντι στη Ρωσία, που έφερε στην ομάδα του πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012. Έπαιξε 380 φορές σε δύο πενταετή περάσματα του από τον Παναθηναϊκό. Στο ενδιάμεσο, πέρασε δύο χρονιές στην Ίντερ και την Μπενφίκα. Ο Καραγκούνης έχει παίξει επίσης 100 φορές στην Ευρώπη με τις ομάδες του".

Πηγή: newsit.gr

 





ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ