Στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Μεξικού ο Γεράσιμος Λιγνός

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 09:54

Στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Μεξικού ο Γεράσιμος Λιγνός

Ανακοινώθηκε η αποστολή - Συνοδός η Αλεξία Μωραϊτου 

 Ανακοινώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), η αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που θα πραγματοποιηθεί στο Μέξικο Σίτι από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου.

Στη διάθεση των ομοσπονδιακών προπονητών Ιωάννη Αλεξάκη και Παναγιώτη Παϊπέτη, θα βρίσκονται οι Δημήτρης Καρυπίδης, Ιωάννης Κωστάκης, Αριστείδης Μακροδημήτρης, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Κωνσταντίνος Καραούζας, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, Αντώνιος Τσαπατάκης, Γεράσιμος Λιγνός, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και Γιώργος Σφαλτός. Με δικά τους έξοδα συμμετέχουν οι αθλητές Ευθυμία Γκουλή, Απόστολος Τσαούσης, Γιώργος Καπελλάκης και Μαρία Τσάκωνα.

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο γενικός γραμματέας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Κωνσταντίνος Σιάχος. Στην αποστολή συμμετέχει επίσης ο προπονητής Γιώργος Τυλιγαδάς. Με δικά τους έξοδα μεταβαίνουν στο Μεξικό και οι συνοδοί Άννα Ζάμπαλου, Σάββας Αγιομυριανάκης, Αλεξία Μωραΐτου, Μιχάλης Νικόπουλος, Ιωάννης Τσάκωνας, Μαρία Κωστάκη, Χαρίκλεια Αλεξίου, Γεωργία Μακροδημήτρη, Ιωάννης Μαχίλης και Αναστάσιος Καλλιτσάρης.