Α1 ΕΣΚΑ-Η: Στην Ζάκυνθο για το 6 στα 6 ο ΑΣΚ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 15:28

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Στην Ζάκυνθο για το 6 στα 6 ο ΑΣΚ

Αγωνιστική δράση για Εφήβους - Πολύ καλή εμφάνιση Σταθάτου στο φιλικό του Κλιμακίου

 Με στόχο την 6η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις, η ανδρική ομάδα του ΑΣΚ θα ταξιδεύσει στην Ζάκυνθο, εκεί όπου την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 12 μ., θα αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα.

Η ομάδα μας συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 ΕΣΚΑ-Η, μαζί με την Παναχαϊκή και παραμένει αήττητη, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής πολύ καλές εμφανίσεις.

Η αποστολή του ΑΣΚ θα βρεθεί από το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο γειτονικό νησί, με διανυκτέρευση.

      Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ) 

ASK6IAgvath

Αγωνιστική δράση για Εφήβους

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου αποτελεί μέρα αγωνιστικής δράσης για τους εξαιρετικούς και φέτος Εφήβους του ΑΣΚ, οι οποίοι στις 13.00 στο Αργοστόλι θα υποδεχθούν την ομάδα Αραχωβίτικα. Η ομάδα μας, συνεχίζει να έχει μία εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η, δείγμα του ταλέντου που υπάρχει, αλλά και της καλής δουλειάς που γίνεται.

Η παιδική ομάδα του συλλόγου μας θα πάρει νίκη άνευ αγώνα με 20-0 επί της ομάδας Τιτάνες Πύργου, οι οποίοι έχουν αποφασίσει ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο Αργοστόλι.

Πολύ καλή εμφάνιση Σταθάτου στο φιλικό του Κλιμακίου

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Σταθάτος στο φιλικό παιχνίδι του Κλιμακίου Δυτικής Ελλάδας, που διεξήχθη την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα.

Όπως ενημέρωσαν οι προπονητές του κλιμακίου, ο νεαρός αθλητής του ΑΣΚ, θα συνεχίσει να λαμβάνει προσκλήσεις για την συμμετοχή σε επικείμενες προπονήσεις του Κλιμακίου, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τον Διονύση Βουργίδη.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250