To πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Σκοπευτικού Συλλόγου Κεφαλονιάς "ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 14:15

To πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Σκοπευτικού  Συλλόγου Κεφαλονιάς "ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ"

Πραγματοποιήθηκε η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σκοπευτικού Συλλόγου

Χθες, Κυριακή 29/10/2017 και ώρα 11:00πμ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του επιμελητηρίου  Αργοστολίου  η 1η   Τακτική  Γενική  Συνέλευση  του  Σκοπευτικού  Συλλόγου Κεφαλονιάς Φιλοκτήτης και στη συνέχεια ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου επίσημου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε). Την έναρξη της Συνέλευσης προκήρυξε ο Κος Γαβριελάτος Γεράσιμος ως μέλος του Προσωρινού ΔΣ καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και κάνοντας ουσιαστική εισαγωγή για την απόφαση της εμφάνισης του Φιλοκτήτη. Στη συνέχεια πέρασε το λόγο στο κεντρικό ομιλητή και προσωρινό πρόεδρο Κο Βαρδαραμάτο Γεράσιμο, όπου με μια ολοκληρωμένη παρουσίαση έδωσε στους παρευρισκόμενους μια σφαιρική άποψη περί σκοποβολής αναλύοντας τις ουσιαστικές έννοιες και λόγους για την ύπαρξη του συλλόγου αλλά και του σκοπευτηρίου. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Κος Σωτηρόπουλος Γεράσιμος ο οποίος με τη σειρά του χαιρέτισε την εκδήλωσε και τόνισε με πολύ παραστατικό τρόπο την ανάγκη να μαζευτεί ο κόσμος στο σκοπευτήριο. Στις 12:15μμ Με το πέρας των ομιλιών, εκλέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή από το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης και αναγγέλθηκε η λύση της Προσωρινής Διοίκησης του Συλλόγου από τον Γεράσιμο Βαρδαραμάτο. Στις 13:00 εμφανίστηκε στην αίθουσα η διορισμένη Δικαστική Αντιπρόσωπος Κα Τουμαζάτου Άννα, όπου έλεγξε τα απαιτούμενα έγγραφα και το εκλογικό υλικό και κήρυξε την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας. Με δικαίωμα ψήφου μόνο από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, αφού πρόκειται για νεοσύστατο σύλλογο, έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία 21 Ιδρυτικά μέλη, τα οποία ψήφισαν για Δ.Σ. και Ε.Ε. Οι κάλπες έκλεισαν την προγραμματισμένη ώρα που είχε ορισθεί από την προσωρινή διοίκηση του συλλόγου. Η εφορευτική επιτροπή, αφού καταμέτρησε τα ψηφοδέλτια και πιστοποίησε την εγκυρότητα τους μαζί με την δικαστική αντιπρόσωπο προβήκαν στην καταμέτρηση των ψήφων. Με αύξων αριθμό λήψης σταυρών τα αποτελέσματα των υποψηφίων διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΓΙΑ ΔΙΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

1. ΒΑΡΔΑΡΑΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Ηλία (21)

2. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Δημητρίου (14)

3. ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ του Χρήστου (13)

4. ΤΖΑΝΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Διονυσίου (13)

5. ΒΙΚΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιακώβου (12)

6. ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Ιωάννη (12)

Λόγω ισοψηφίας για τη θέση του πέμπτου (5ου) μέλους του ΔΣ, μεταξύ του Βικάτου Ανδρέα και Γαβριελάτου Γεράσιμου, πραγματοποιήθηκε κλήρωση όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου, υπό την επίβλεψη της Δικαστικής Αντιπροσώπου και εφορευτικής επιτροπής. Με τη διαδικασία αυτή κληρώθηκε να συμμετέχει ως 5ο μέλος ο Βικάτος Ανδρέας και ο Γαβριελάτος Γεράσιμος Λαμβάνει τη θέση του πρώτου (1ου) αναπληρωματικού μέλους.

ΓΙΑ ΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

  1. 1. ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ του Κωνσταντίνου  (17)
  2. 2. ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παναγή    (15)
  3. 3. ΚΑΡΟΓΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ευαγγέλου(14)

Τα εκλεγμένα μέλη θα έρθουν σε συνεδρίαση εντός των ημερών προκειμένου να ανακηρυχθούν σε Σώμα.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην Γενική συνέλευση, τους υποψηφίους για το ΔΣ & την ΕΕ του συλλόγου, τα ιδρυτικά μέλη που παρευρέθηκαν στην όλη διαδικασία, αλλά και τα μελλοντικά μέλη του συλλόγου που παρευρέθηκαν για να ακούσουν τα όσα ειπώθηκαν στη Συνέλευση.

Η Απερχόμενη Διοίκηση & τα Νέα μέλη του Διοικητικού   συμβουλίου εύχονται στο Σκοπευτικού Συλλόγου Φιλοκτήτη να επιτύχει όλους τους προγραμματικούς του στόχους και σε κάθε περίπτωση δεσμεύονται όλοι για την προαγωγή του αθλήματος της σκοποβολής στην Κεφαλονιά.

Με εκτίμηση

«Φιλοκτήτης»

Σκοπευτικός Σύλλογος Κεφαλονιάς




00 inkefalonia general ad 300X250