Στην Κεφαλονιά ο Grand Master Kung Fu Άγγελος Παπαδάτος!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 10:29

Στην Κεφαλονιά ο Grand Master Kung Fu Άγγελος Παπαδάτος!

Στην επίσημη παρουσίαση της σχολής Kung Fu στην Κεφαλονιά

  Κατόπιν επίσημης πρόσκλησης της Σχολής "Fu Jow Pai Kung Fu" της Elite που θα ανοίξει στην Κεφαλονιά, μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στο νησί μας ο Grand Master Άγγελος Παπαδάτος.

Ο κ. Παπαδάτος είναι πρόεδρος της IBDF για το Fu Jow Pai και πρόεδρος της Diamond Chiampionship για όλο τον κόσμο. Η Diamond έχει σε παγκόσμιο επίπεδο 345 σχολές ανά τον κόσμο. Έδρα έχει στην Αθήνα, Λίβανο, Γερμανία, Φιλανδία, Αγγλία. Ο κ. Παπαδάτος είναι βραβευμένος από 5 Hall of Fame σαν καλύτερος εκπαιδευτής στον κόσμο, σαν Grand Master του κόσμου και άλλα πολλά.  Στην Κεφαλονιά φιλοδοξούμε να φιλοξενηθούν μεγάλες διοργανώσεις όπως Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Ευρωπα'ι'κά, Βαλκανικά κλπ.

Κύριο μέλημα του Soke Άγγελου Παπαδάτου ήταν η επιθεώρηση της Σχολής και το επίπεδο του εκπαιδευτή διότι ως γνωστόν το επίπεδο της Diamond και της Elite που διευθύνει ο κ. Παπαδάτος στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλό.

Ο κ. Παπαδάτος ήρθε με ένα μικρό δισταγμό για να συναντήσει ύστερα από πολλά χρόνια τον μαθητή του Γεώργιο Κοτσοχείλη ο οποίος είχε ξεκινήσει να ασχολείται με την τέχνη του Fu Jow Pai το 1997. Ο μαθητής του είχε ταξιδέψει σε διάφορες χώρες κερδίζοντας εμπειρίες. Ύστερα από μια τυπική εξέταση 6 ωρών έδωσε έγκριση να αντιπροσωπεύσει την Elite και το Fu Jow Pai στην Κεφαλονιά και στο Ιόνιο.

www.kefalonianadventures.gr