Θετικά αποτιμά την αναμέτρηση με τους παίδες του ΑΣΚ ο Κεφαλληνιακός - Παιχνίδι "εμπειρίας"

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 09:27

Θετικά αποτιμά την αναμέτρηση με τους παίδες του ΑΣΚ ο Κεφαλληνιακός  - Παιχνίδι "εμπειρίας"

Το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο σε μια γιορτή του κεφαλονίτικου μπάσκετ. Ο ΑΣΚ επικράτησε δίκαια του ΚΑΟ με σκορ 75-38.


Ενα παιχνίδι "εμπειρίας" για τους αθλητές μας όπου προσπάθησαν και έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις. Οι παίχτες του coach Δαμκαλη πάλεψαν με το άγχος τους και την απειρία τους δίνοντας το 100% απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες θέτοντας βάσεις για τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και για τις επόμενες χρονιές που έρχονται καθώς η ομάδα μας, ως επι των πλείστων, αποτελείται από παίχτες οι οποίοι έχουν ακόμα αγωνιστικες χρονιές στην κατηγορία του παιδικού.
Συγχαρητήρια στους αθλητές του ΑΣΚ και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Συγχαρητήρια και στον coach Ματιατο για την ομάδα του αλλά και για το fair play που έπραξε.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας άλλο ένα τοπικό ντέρμπι απέναντι στον ΝΕΟΛ το ερχόμενο Σάββατο. Ένα παιχνίδι όπου οι παίχτες του coach Δαμκαλη θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν τις ελπίδες ζωντανες για πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Τα δεκάλεπτα:14-4, 22-8, 21-8,18-18.

Κεφαλληνιακός - ΑΣΚ

  • Κεφαλληνιακός:(Απ. Δαμκαλής), Μικρόπουλος, Κουταβάς 2, Γασπαρινάτος 2, Ντούβαλης, Κρεμμύδας, Μπλέτσος 6, Βασιλάκης 15, Αγιανδρίτης 5, Δρακάτος 2, Δεληκωστόπουλος 2, Τρίκαρδος 3, Δαναλάτος 1.
  • Α.Σ. Κεφαλονιά:(Π. Ματιάτος), Ρουχωτάς, Κουράκος 9 (1), Βουργίδης Βασ. 7, Σταθάτος 6, Βεζυργιαννόπουλος, Βουργίδης Διον. 4, Καββαδίας 7 (1), Γκαβός 20 (1), Βαλλιανάτος  6, Φραγκισκάτος 2, Μανίκας 11 (2), Χριστοφοράτος 3.
    Διαιτητές:Κουλουμπαρίτσης - Πλέγας