Ευχαριστήριο 2ου Δημοτικού Σχολειού Αργοστολιού για την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 12:45

Ευχαριστήριο 2ου Δημοτικού Σχολειού Αργοστολιού για την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (εικόνες)

Το 2ο Δημοτικό Σχολείου Αργοστολιού την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου γιόρτασε την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σxoλικού Αθλητισμού στο προαύλιο του.

    To μήνυμα της ημέρας ¨Αθλούμαι , χαρά –ζω το μέλλον¨ δόθηκε στα παιδιά με αθλητικές δραστηριότητες , εικαστική ενασχόληση , δημιουργία αφίσας κ.α.

Eπίτιμοι  προσκεκκλημένοι στο σχολείο μας ήταν:

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αρσης Βαρών Νέων , Βαγγέλης Γαλιατσάτος (πρώην μαθητής μας) , ο προπονητής Νίκος Γαλιατσάτος και οι διακεκριμένοι αθλητές , Γεράσιμος Γαλιατσάτος  και Αναστασία Μεταξά. Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση – επίδειξη του αθλήματος και τα παιδιά συγχάρηκαν τον Βαγγέλη και τον προπονητή του και τον ρώτησαν τον Βαγγέλη και τον προπονητή του διάφορες πληροφορίες για την μεγάλη επιτυχία τους.

Oλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί ευχηθήκαμε στο Βαγγέλη καλή συνέχεια και με το καλό

να φέρει και Ολυμπιακό μετάλλιο!

          Ο Προπονητής στίβου , ο κος Nίκος  Μεταξάς που παρουσίασε το άθλημα του άλματος εις ύψου και τον δρόμο μετ’ εμποδίων. Η καθ.Φ.Αγωγής  Μέμη  Αλυσανδράτου και αθλήτρια ύψους , έδειξε στα παιδία πώς γίνεται το άλμα με την βοήθεια των προπονητών δοκίμασαν όλα τα παιδιά .Παροτρύνθηκαν από τους προπονητές και δοκίμασν το άλμα εις ύψος .

  • Η προπονήτρια Badminton κα Λίτσα Κολαίτη αφού παρουσίασε το άθλημα και

εξήγησε τις ιδιαιτερότητές του έδωσε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να παίξουν.

  • Ο εκπαιδευτής κινήσεων αυτοάμυνας ΜΑΙ ΤΑΙ, κος Πεφάνης Ανδρέας ,παρουσίασε την σπουδαιότητα της αυτοάμυνας και του ενστίκτου αυτοπροστασίας σε κάθε περίπτωση κινδύνου.
  • Οι προπονήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής Στραβάκου Ευαγγελία και Μπασιαρδή Χριστιάνα ,παρουσίασαν στα παιδιά όλα τα όργανα ρυθμικής γυμναστικής και ακολούθησε βιωματική προσέγγιση.
  • Ο εκπαιδευτής ποδηλασίας κος Αραβαντινός Γεράσιμος, ενημέρωσε τα παιδιά για το άθλημα της ποδηλασίας ,τους κανόνες ασφαλείας και την σπουδαιότητα αυτού του σπορ για την υγεία και τον τρόπο να χαιρόμαστε το περιβάλλον.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλεσμένους μας προπονητές και αθλητές , επίσης, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς για την ηχητική κάλυψη της γιορτής και την μεταφορά του στρώματος ύψους , τα τοπικά ΜΜΕ και την Φωτεινή Μαραβέγια για τις φωτογραφίες .

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές , στους εκπεδευτικούς του σχολείου και στην καθ. Φ. Αγ. Κ.Μαραβέγια Σοφία που σχεδίασε και συντόνισε την αθλητική γιορτή.

Και του χρόνου!

Ο Δ/ντής του σχολείου ,Γεράσιμος Κοκκόσης

639563956395639563956395639563956395639563956395

 

                                                                   




00 inkefalonia general ad 300X250