Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ανετη νικη οι άνδρες του ΝΕΟΛ, 73-49 την Απολλωνιάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 19:26

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ανετη νικη οι άνδρες του ΝΕΟΛ, 73-49 την Απολλωνιάδα

Ηττα για τους παίδες 

 Ο ΝΕΟΛ στους άνδρες έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον πρώτο του αγώνα στην Α1 και κέρδισε εύκολα την Απολλωνιάδα Πατρών με 73-49. Από την άλλη μεριά, οι μικροί μας δεν τα κατάφεραν στον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους με την παιδική ομάδα του ΑΣΚ, χάνοντας με 60-84.

 

ΝΕΟΛ-ΑΣΚ (Παίδες)

Η βασική μας πεντάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα, πιέζοντας πολύ στην άμυνα και σε συνδυασμό με την αστοχία των μικρών του ΑΣΚ, έφτασαν να προηγηθούν ακόμα και με 21 -06, στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου. Κάπου εκεί άρχισαν να τους προδίδουν οι δυνάμεις τους! Ο ΑΣΚ, έχοντας πολύ μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο από εμάς, πίεσε ασφυκτικά σε όλο το γήπεδο και έκανε την μεγάλη ανατροπή. Οι παίκτες μας δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν , έκαναν πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση και από τα μισά του τρίτου δεκάλεπτου προσπαθούσαν να κρατηθούν κοντά στο σκορ. Με τη διαφορά να κυμαίνεται ανάμεσα στους 6 και τους 12 πόντους, φθάσαμε στα τελευταία δυόμιση λεπτά με το σκορ στο 60-74, όπου ο κόουτς μας Σπύρος Κλαυδιανός αποδέχθηκε την αναμενόμενη ήττα ρίχνοντας στο παρκέ τους πραγματικά μικρούς μας : Ο μεγαλύτερος στα 14! Ο κόουτς του ΑΣΚ Σπύρος Ματιάτος τηρώντας το fair-play τον ακολούθησε σε αλλαγές, και κάπως έτσι η διαφορά έφτασε στο τελικό 60-84. Παρόλα αυτά, η ομάδα μας κατά διαστήματα και όσο είχε δυνάμεις έπαιξε εξαιρετικά και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

ΝΕΟΛ-ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ 73-49

Τα δύο πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα δεν προϊδέαζαν για το πόσο εύκολα θα φτάναμε στη νίκη. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, τα φάουλ μοιρασμένα και ο αγώνας έδειχνε αμφίρροπος. Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει τον αγώνα και το έκανε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο, πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό 27-0 και δείχνοντας εξαιρετικά πράγματα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ο αγώνας είχε κριθεί και το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες της Απολλωνιάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν να μειώσουν τη διαφορά που είχε εκτιναχθεί στους 33 πόντους.
Ο κόουτς Μάρκος Τζουγανάτος , που είχε μαζί του σαν βοηθό τον Ανδρέα Χάϊδα (ο περσινός μας «κατάσκοπος») χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δίνοντας ανάσες στους βασικούς όποτε χρειαζόταν και πήρε το πρώτο «ροζ» φύλλο στην επανεμφάνιση της ομάδας στην Α1.

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 14-15, 27-0, 9-18 , τελικό 73-49.

ΝΕΟΛ (Μάρκος Τζουγανάτος): Αντωνάτος 4, Παπαγιάννης 2, Συνοδινός Παν. 4, Ντούλες 21 (4) , Βεργανελάκης 1, Συνοδινός Χρ. 4, Λιάκος 2, Σκροπολίθας 2, Μαρούλης 10, Τρυφωνόπουλος 23, Βολτέρας.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ: Παρασκευόπουλος , Παπανδρεόπουλος 10 (2), Μπαζίνας 7, Καπερώνης 2, Γκίκας, Παπαφωτίου 2, Κασπίρης 15 (2), Χριστόπουλος 3 (1), Κυριαζής 4, Μητρόπουλος 6 .

Διαιτητές: Κανελλόπουλος – Γιαννακόπουλος

Άσχετο; Η ανδρική μας ομάδα, φορούσε μια εκπληκτική νέα εμφάνιση – από βδομάδα και η παιδική μας!

Πηγή: neol.gr