Ευχαριστίες ΚΑΟ για την επιτυχημένη εκδήλωση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 17:00

Ευχαριστίες ΚΑΟ για την επιτυχημένη εκδήλωση

Πιστοί στα ραντεβού μας με την ιστορία, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συνδιοργανώσαμε με τον coach Δέλλιο και την ιστοσελίδα coach-basketball.gr για άλλη μια σημαντική μπασκετική εκδήλωση. 

 
Νιώθουμε πραγματικά τυχεροί που τόσο εμείς όσο και οι μικροί μας αθλητές συναναστραφήκαμε με άξιους ανθρώπους που έχουν γράψει την δική τους σημαντική ιστορία στο μπάσκετ και όχι μόνο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ΄ όλα τον Σ.Π.Α.Κ.Ε. και τον πρόεδρο κο Κυρίτση για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί στο νησί μας και έναν έναν τους παίχτες και συνοδούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους, επισκέφτηκαν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας και μίλησαν στα παιδιά για το μπάσκετ, για το σχολείο, για την διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής ενός αθλητή. Εμπειρία αξέχαστη για τους μικρούς  μας αθλητές οι οποίοι πήραν σημαντικά ερεθίσματα από σημαντικούς ανθρώπους. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κο Βασίλη Σκουντή που δέχτηκε και συμπεριέλαβε το νησί μας στους προορισμούς του για την παρουσίαση του ιστορικού του βιβλίου      " Είμαστε πια πρωταθλητές", χαρίζοντας  μία σπάνια ευκαιρία σε όλους, μικρούς και μεγάλους, να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε, έστω και νοερά, το έπος του '87.

Επίσης ευχαριστίες οφείλουμε και στους παλαίμαχους παίκτες της ομάδας μας για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας για την συμμετοχή τους σε έναν ακόμα φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα. Σημαντικοί βοηθοί μας σε αυτήν την προσπάθεια ήταν ο Συνεταιρισμός Ρομπόλας και το εργαστήρι παραδοσιακών προϊόντων 'Βοσκοπούλα" για τα δώρα που προσφέρθηκαν στους παίκτες και παράγοντες του Σ.Π.Α.Κ.Ε., το ξενοδοχείο "MIRABEL" για την φιλοξενία του κου Σκουντή και της ομάδας του Σ.Π.Α.Κ.Ε, το χρυσοχοείο "DIAMANT" ,του Φώτη Πετράτου, για τις τιμητικές πλακέτες που δόθηκαν και τέλος την RETRO TOURS και Θέμη Κουταβά για τις μετακινήσεις εντός νησιού.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.