Γ' Εθνική: Τον αδικεί το σκορ τον Παλληξουριακό- Ηττα με 4-1 στην Αμαλιάδα από τον Αστέρα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 15:34

Γ' Εθνική: Τον αδικεί το σκορ τον Παλληξουριακό- Ηττα με 4-1 στην Αμαλιάδα από τον Αστέρα

Πάλεψε αξιοπρεπέστατα η ομάδα της Κεφαλονιάς 

 Αδικείται από το τελικό εις βάρος του σκορ με 4-1, ο Παλληξουριακός , ο οποίος πάλεψε αξιοπρεπέστατα στην Αμαλιάδα κόντρα στον Αστέρα, στην πρεμιέρα του στην Γ΄ Εθνική. 

Ο Παλληξουριακός μάλιστα προηγήθηκε , με τον Αντωνάτο στο 3ο λεπτό , ο οποίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (την ασίστ ο Κόμητας).

Στο 25΄ο Μαρουκάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε ορθά το πέναλτι. Ο Λόρενς Κέρι από τα 11 μέτρα δεν είχε πρόβλημα να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο ίδιος παίκτης, ο Κέρι, στο 43΄, από το ύψος της περιοχής, έκανε μια όμορφη προσποίηση, απέφυγε τον αντίπαλό του, μπήκε μέσα και με πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 49΄με ωραία ομαδική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα από τον Τόρες, έγινε το 3-1. Στο 86΄, από κόρνερ του Ντιέγκο Τόρες στο δεύτερο δοκάρι, ο Κανέτση έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 90΄ο Αστέρας ξεδιπλώθηκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Κέρι άνοιξε στον Κυριάκο, αυτός με τη σειρά του στον Μαρουκάκη ο οποίος από θέση τετ-α-ετ έκανε το τελικό 4-1.

Αστέρας: Καβουσάκης, Μπουζούρας, Παπαδόπουλος, Ρόβας (65΄Σταθάτος), Κουμπαρούλης (59΄λ.τ. Κασάπης), Μπουτσικάκης, Μπαρμπαρούσης (77΄Κυριάκος), Μπανούσης (86΄Κασνέτση), Μαρουκάκης, Κέρι, Ντ. Τόρες.
Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Κ. Αντωνάτος (46΄Αραβαντινός), Μαυροειδής (62΄Δ. Πολλάτος), Πολυδωράτος, Λούλουδας, Βαγενάς, Κόμητας, Καράι, Ηλ. Αντωνάτος, Πολλάκης (62΄Δ. Ζαβάνης), Ζαφειράτος.

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250